Haberler

Eğitim Sen Ödemiş'ten Kaymakam Ziyareti

Ödemiş Eğitim Sen Temsilciği, ilçe kaymakamı Abdullah Dölek’i makamında ziyaret etti.

Ödemiş Eğitim Sen Temsilciği, ilçe kaymakamı Abdullah Dölek'i makamında ziyaret etti. Baştemsilci Selim Şahan, üyeler Nurdan Ersöz, Ulaş Barış Konuk ve Burhan Altınok'un bulunduğu nezaket ziyaretinde kaymakam Dölek ile karşılıklı sohbet etti.

Ödemiş Eğitim Sen Temsilciği, ilçe kaymakamı Abdullah Dölek'i makamında ziyaret etti. Kaymakam Dölek, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "İlçedeki kurumlarımızın görüş alışverişinde bulunması ve sorunların çözümünde işbirliği yapılması kadar güzel bir şey yok" dedi. Gün içerisinde yapılan ziyaretler dolayısıyla birçok sorunla karşı karşıya kaldığını belirten Abdullah Dölek, ilçe kaymakamı olarak koordinasyon görevi gördüğünü söyledi. Dölek, öğretmenlerin toplumda ayrı bir yerinin bulunduğunu belirterek, öğrenciliği döneminden hatırladığı bazı anılarını paylaştı.

İlçe temsilcisi Selim Şahan da Eğitim Sen ilçe temsilciliği olarak yeni göreve geldiklerini belirterek, "İlçedeki eğitimle ilgili sorunlarda, bizim de görüşlerimizin alınmasını dileriz. Eğitimin içinde yaşayan öğretmenlerin ülke sorunları ile de düşünceleri var ve biz bunları sendikamız aracılığıyla zaman zaman dile getirmeye çalışıyoruz. Sendikamızın yaptığı etkinliklerde de sizi görmek ve destek almak isteriz" diye konuştu. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretin ardından, anı fotoğrafı çekildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Dölek Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title