Haberler

Eğitim Gönüllülerinden Öğrenciler Yararına Kermes

Giresun'un Görele İlçesinde Göreleli Eğitim Gönüllüsü bayanlar tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına, kermes düzenlendi.

Giresun'un Görele İlçesinde Göreleli Eğitim Gönüllüsü bayanlar tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına, kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermesin açılışını Görele Belediye Başkanı ile İlçedeki siyasi parti Başkanları birlikte yaptı. Programın açılış konuşmasını yapan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, "Sosyal ve kültürel anlamda karşılıklı olarak dayanışma ve birlik beraberliğimizin pekişmesi anlamında bu tip etkinliklerin önemine inanıyoruz" diyerek kermese emeği geçenlere teşekkür etti.

Hayırsever eğitim gönüllüsü bayanların yaptığı ürünlerin satıldığı ve 21 Mayıs'a kadar açık kalacak kermeste vatandaşların katkılarıyla düzenlenen kermeste, el emeği göz nuru danteller, işlemeler, tülbentler, mutfak takımları, hediyelik ve süs eşyaları, ayrıca döner, köfte, mantı, baklava ve daha birçok yiyecek ürün bulunuyor.

Okunan duanın ardından kermesin açılışı gerçekleştirildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özgür Ertuğrul Giresun Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title