Haberler

Edremit'te Kurban Bayramı Hazırlıklarını Tamamlandı

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen işleri Müdürlüğü tarafından Kurban kesim yerleri halkın hizmetine hazırlandı.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen işleri Müdürlüğü tarafından Kurban kesim yerleri halkın hizmetine hazırlandı.

Edremit Belediyesi, geleneksel olarak her Kurban Bayramı'nda vatandaşlar için yaptığı kesim yerlerini hizmete şimdiden açtı. Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede birçok nokta da sorunsuz bir hizmet vermek için kesim yerleri ile hizmet sunmaya hazırlanıyor. Bu sayede Edremit' te bu sene de kurban kesim sırası oluşmayacak. Edremit Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Esengül Altınöz, "Vatandaşlar her sene olduğu gibi bu sene de kurban kesim işlemlerini sıra beklemeden, zahmetsizce yapabilecek. Vatandaşlarımızın kurbanlarını belirlenen alanlarda kesmelerini ve belirlenen kesim alanların dışında kesim yapanlara müsaade edilmeyeceğini açıkladı. Kurban kesim yerlerimiz; Darsofa mahallesi Diş hastanesi arkası(Dörtyol kahvesi karşısı), Tuzcumurat mahallesi (kurban pazarı üstü), Camivasat mahallesi Baraj cad. Trafo yanı, Gaziilyas mahallesi Eski Pazartesi pazarı yanı, Cumhuriyet mahallesi Pazartesi pazarı mertaş bina karşısı, Cumhuriyet mahallesi Cumhuriyet parkı karşısı (Hacı Hakkı Camii yanı), Hamidiye mahallesi Çifte minareli camiiyanı, Cennetayağı mahallesi Suzan Terzioğlu cd. Şahbaz konutları karşısı, Cennetayağı mahallesi Salı pazarı yanı, Darsofa mahallesi 345 sok.,Tuzcumurat mahallesi Eski Bayramyeri cd.,Hekimzade mahallesi Yanık değirmen önü, Hekimzade mahallesi 300 sok. (üçler dede yanı), Tuzcumurat mahallesi 134 sok. Eski Trafo yanı, Hamidiye mahallesi Garaj Cad., Gazicelal Mahallesi Adliye lojmanları yanı, Tuzcumurat mahallesi Huzur evi yanı, Cezaevi arkası, Toki, Özel hastane arkasıdır. (park yanı)" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title