Haberler

Dürdane Yalar Seçim Çalışmalarına Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır 6. sıra milletvekili adayı Abdurrahman Kurt’un istifa etmesinin ardından boşalan yere getirilen Dürdane Yalar, seçim hazırlıklarına başladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır 6. sıra milletvekili adayı Abdurrahman Kurt'un istifa etmesinin ardından boşalan yere getirilen Dürdane Yalar, seçim hazırlıklarına başladı.

Yalar AK Parti Yenişehir İlçe Başkanı Mürsel Kikizade'ye gerçekleştirdiği ziyaretin ardından, Diyarbakır Çocuk Yetiştirme Yurdu ile Kız Yetiştirme Yurdu'ndaki çocuklarla buluştu. Yalar, çocuklara karanfil ve çikolata ile hediye dağıttı.

"KAPI KAPI DOLAŞIP AK PARTİ'NİN MİSYONUNU ANLATACAĞIZ"

Yalar, 7 Haziran tarihine kadar seçim çalışmalarını titizlikle sürdürüp ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Kapı kapı dolaşarak partilerinin misyonunu vatandaşlara anlatacaklarını ve yeni Türkiye yolunda vatandaşlardan destek isteyeceklerini aktaran Yalar, "7 Haziran sabahına kadar elimizden geleni yapacağız. Yeni Türkiye yolundayız. Amacımız bu yolda halkımızla birlikte sağlam adımlar atmak. Kapı kapı dolaşıp Diyarbakır halkına partimizin misyonunu anlatacağız" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdurrahman Kurt Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title