Haberler

DTB: ''5 Yıldızlı Borsa Olma Yolunda''

Güncelleme:

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB), üyelerine daha kaliteli bir hizmet sunabilmek için ISO 9001:2008 kalite belgesi eğitimi veriyor.

Diyarbakır Ticaret Borsası toplantı salonunda gerçekleştirilen kalite eğitimine Diyarbakır Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Gökhan Çeliker, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü M. Tolga Yanar, Ticaret Borsası Proje Koordinatörü Hanifi Eren, Tescil Tahsilat Müdürü Fatih Dedeoğlu, Muhasebe Müdürü Yasemin Tekin, Basın Yayın Sorumlusu Ramazan Demir ile Borsa çalışanları katıldı.

Eğitim programı öncesi personele yönelik kısa bir açıklama yapan Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, bölgede 5 yıldızlı borsa olma yolunda ilerlediklerini belirterek, "Borsamız çıktığı kalite yolculuğu ile TOBB Akreditasyonunu hedeflemektedir. Bunun sonucunda beş yıldızlı bir borsa olma yolunda tüm aşamaları kat ederek bölgemizin yükselen değerleri içerisinde yer alacaktır''dedi.

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Direktörü M.T olga Yanar ise, ISO Kalite Belgesi ile hizmetlerin uluslar arası kabul görmüş bir standarda uygun olacağını belirterek, yönetimin etkinliği, Kültürel değişim, kalite bilincinin oluşması, daha iyi bir dokümantasyon, sistematikleşmek, standardizasyon ve tutarlılık, etkinlik ve üretkenlik artışı, maliyetlerin azaltılması, kuruluşun imajının güçlenmesi, üye memnuniyeti, rekabet gücünün artması, daha iyi tedarikçi ilişkileri gibi yararların sağlanacağını söyledi.


Kaynak: Temsilci / Yerel

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi Ramazan Demir Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title