Haberler

Dr. Ali Rıza Yıldız Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ve organlarını bağışlayarak 3 hastaya umut olan Dr. Ali Rıza Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden ve organlarını bağışlayarak 3 hastaya umut olan Dr. Ali Rıza Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.

Geçen hafta çalıştığı Sağlık Ocağında aniden fenalaşarak ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve 2 gün önce hayatını kaybeden Dr. Ali Rıza Yıldız için uzun süre görev yaptığı Sungurlu Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Devlet hastanesi Başhekimi uzman Dr. Osman Karakuş, "Devlet hastanemiz acil servisinde ve diyaliz ünitesinde, son 8 yıldır aile hekimliği olmak üzere toplamda 21 yıldır Sungurlu'da hizmet yapmış, fedakar, cefakar, insan sevgisiyle dolu olan Dr. Ali Rıza Yıldız'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, kendisine Allah'tan rahmet diler, yakınları ve ailesine sabır dilerim" dedi.

Değerli doktorumuz, kardeşimiz, canımız Ali Rıza Yıldız'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim diyen Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Kendisi benim aile hekimimdi. Hayata olumsuz yönde dahi pozitif bakan bir kardeşimizdi. Cenabı Allah onu bizlerden daha çok seviyormuş ki erken yanına aldı. Soyadı gibi aramızdan bir yıldız kaydı gitti. Kendisine Allah'tan rahmet diler, yakınlarına, sevenlerine ve çocuklarına sabırlar diliyorum" diye konuştu.

"Sungurlu onu unutmayacaktır"

Saygın kişiliği, kadir şinaslığı, hizmet aşkıyla herkese örnek olmuş, herkes tarafından sevilen bir mesai arkadaşımızı uğurlamak üzere toplandık diyen Kaymakam Mitat Gözen, "Ani rahatsızlığı ve vefatı hepimizi şok etti. Hastalığı sürecinde bütün Sungurlu'nun kendisine dua ettiğine şahit oldum. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Ben inanıyorum ki Sungurlu onu unutmayacaktır" dedi.

"Siz Ali'yi benim kadar sevdiniz"

İlçe Müftüsü İbrahim Köksal'ın yapmış olduğu duanın ardından söz alan Dr. Ali Rıza Yıldız'ın eczacı olan eşi Güliz Kırmızıoğlu Yıldız ise, "11 gündür benim yanımda olan eş, dost, akraba ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum. Bu kalabalığı görünce anladım ki Ben Alimi sevdim, Sizde Ali'yi benim kadar sevdiniz çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Dr. Ali Rıza Yıldız için düzenlenen cenaze törenine İlçe Kaymakamı Mitat Gözen, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Osman Karakuş, siyasi parti temsilcileri, doktorlar, hemşireler, hastane personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dr. Ali Rıza Yıldız'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Ankara Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilmek üzere Sungurlu'dan yola çıktı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Şahiner Hitit Üniversitesi Ali Rıza Yıldız Sungurlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title