Haberler

Döşemealtı Yaz Kursları Sona Erdi

Döşemealtı Kaymakamlığı ile Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Kursları sertifika töreniyle sona erdi.

Döşemealtı Kaymakamlığı ile Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Kursları sertifika töreniyle sona erdi.

Döşemealtı Kaymakamlığı ile Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Kursları'na bu yıl bin 200 kayıt yaptırıldı. Yaklaşık 2.5 ay devam eden yaz kursları Düzlerçamı Mesire alanında düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi. Döşemealtı Kaymakamlığı'nın öncülüğünde Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kursları bu yıl 22 branş olarak planlandı ancak 18 branşta açıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Halk Eğitim Merkezi ile İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen kurslara ailelerde katıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN VE AİLELERİNİN MUTLULUĞU BİZİ DE MUTLU ETTİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan sertifika töreninde yaz kurslarına katılan ve destek veren herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Turgay Genç, "Çocuklarımızın ruhsal ve bedensel gelişimine önemli katkısı olduğu kabul edilen yaz kurslarımızı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da geniş bir katılımla tamamladık. Katılımın fazla olması çocuklarımızın ve ailelerimizin böylesi etkinlikleri ne kadar önemsediklerini göstermektedir. Çocuklarımızı dolayısıyla ailelerimizi mutlu eden sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerimiz kurumlarımızın da katkılarıyla bundan sonra da devam edecektir" dedi.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ise "Biz eğitim-öğretimi sürdürürken öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetler içerisinde olmasına büyük önem veriyoruz. Eğitim çok önemli, o yüzden öğrencilerimizi yazın meşgul edebilmek ve bir şeyler öğretebilmek için yaz kurslarının faydası inkar edilemez. Bu arada yaz kurslarının önemli paydaşı Döşemealtı Belediyemizdir. Malzemeden, ulaşıma her konuda büyük destek verdi bizde kaymakamlık olarak ilgili kurumlarımızla kursların en iyi şekilde tamamlanmasını sağladık. Katılan çocuklarımıza ve ailelerine destek olan kurumlarımıza teşekkür ederim" diye konuştu. Kaymakam Baygül ve Başkan Genç, branşların mini gösterilerini izledikten sonra küçük rakipleriyle satranç oynadılar.

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nce organize edilen Yaz kursları sertifika törenine Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Garnizon Komutanı Mustafa Açık, İlçe protokolü ve kursiyerlerin aileleri katıldı. Tören sonunda katılımcılara gözleme ve ayran ikram edildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Baygül Turgay Genç Düzlerçamı Döşemealtı Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title