Haberler

Dlh Genel Müdür Yardımcısı Metin Tahan, Ereğli Tso'yu Ziyaret Etti

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde, Demiryollar Limanlar ve Havameydanları İnşaatı Genel Müdür Yardımcısı Metin Tahan, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (Tso) Başkanı Ahmet Likoğlu'nu Ziyaret Etti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Demiryollar Limanlar ve Havameydanları İnşaatı Genel Müdür Yardımcısı Metin Tahan, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Ahmet Likoğlu'nu ziyaret etti.

Ereğli'de yapılacak olan liman için Ereğliye gelen, Demiryollar Limanlar ve Havameydanları İnşaatı Genel Müdür Yardımcısı Metin Tahan, Ereğli TSO'yu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Likoğlu, Ereğli'nin acilen limana ihtiyacı olduğunu söyledi. Likoğlu, "Ereğli Limanı ihtiyaçlara karşılayamıyor. Acilen Ereğli'nin yeni bir limana ihtiyacı var. Organize Sanayi Bölgesinde çalışmalar tamamlanmak üzere, fabrikalar üretime başladı. Ancak mevcut liman ihtiyaca cevap veremez durumda, acilen Ereğli'nin yeni bir limana ihtiyacı var. Ereğli'de liman yapımı için Kooperatif kurduk. Devletimize yük olmadan limanımızı yapmak istiyoruz" dedi.

Her zaman Ereğli halkının yanında oldukların söyleyen Tahan, "Bu bölgemiz, Türkiye için çok önemli, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları, limanı, denizi, sanayisi ve iş adamları ile ülkenin önde gelen ilçemizdir. Bu nedenle, Ereğli'ye ihtiyaç duyulan limanın yapılmasını önemsiyoruz. Bize ne düşüyorsa en iyisini yapacağız. Her zaman sizin yanınızdayız" dedi.

Ereğli TSO'daki konuşmalardan sonra konuklar Ereğli Kaymakamı Osman Ekşi'yi, Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'yi ziyaret etti. Ardından tersaneler bölgesi incelendi.

(BA-ET-Y) 30.04.2008 10:19 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title