Haberler

Diyarbakır Silvan'da BDP'ye Sevgi Seli

Güncelleme:

BDP Silvan Belediyesi Eş Başkan adayları, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında devam eden köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor. BDP ilçe binasında bir araya gelen ve aralarında Eş Başkan adayları Yüksel Bodakçı ve Melik Şak Teke, encümen adayları ve BDP'li yöneticilerinde bulunduğu kalabalık grup araçlarla konvoy şeklinde köy ziyaretlerine başladı.

Şimdiye kadar ellinin üzerinde köyü gezen heyet ilçeye bağlı Gölçay (Çemê Golê), Görmez (Gormez), Tokluca (Çirik), Sağlık (Sloqê) ve Eşme (Salika) köylerine ziyaret gerçekleştirdi. Gittikleri bütün köylerde büyük bir coşku ve sevinçle karşılanan heyet ve vatandaşlar anons aracından çalınan müzikler eşliğinde halaylar çekti.

Ziyarette konuşan Eş Başkan Adayı Melik Şah Teke, "Gösterdiğiniz yakınlık ve sıcaklık karşısında özellikle kadın arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Erkek arkadaşlarımız sınıfta kalmıştır. Değerli halkımız gün gün özgür kimliğe gidiyoruz. Süreç bizim için çok önemlidir. Çalışmalarımız bizim için büyük bir başarıdır. Önder Apo öncülüğünde başlayan bu süreçle birlikte 30 Mart'ta tüm Kürt halkının birliğini göstermesi gerekiyor. Belediyeyi zaten kazanacağız ama önemli olan birliğimizi sağlayıp korumamızdır. Önder Apo'ya büyük bir destek vermemiz gerekiyor" dedi. Yapılan konuşmanın ardından köy ziyaretleri devam etti.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Yüksel Bodakçı Diyarbakır Silvan Yerel Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title