Haberler

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir Çalışmaları Denetledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler ile Birlikte Sento Caddesi'nde Devam Eden Orta Refüj Çalışmalarını Denetledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler ile birlikte Sento Caddesi'nde devam eden orta refüj çalışmalarını denetledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve Bağlar Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, Bağlar bölgesi Sento Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan orta refüj çalışmalarını denetledi. Belediye Başkanlarını çalışma yerinde Şeyh Şamil Mahalle Muhtarı Mehmet Kızıltepe ve Bağcılar Mahalle Muhtarı Şeyhmus Yetişecek karşıladı. Çalışmalar hakkında Belediye Başkanlarına bilgi veren Çevre Koruma Daire Başkanı Hüseyin Bark, toplam 6 bin metrekarelik orta refüj alanının yeniden düzenlendiğini ve 14 bin metrekarelik alanın da çimlendiği söyledi. İşçilerle de bir süre sohbet ettikten sonra Özsökmenler ile birlikte esnafı ziyaret eden Baydemir, Sento Caddesi'nde yapılacak çalışmalar hakkında esnafı bilgilendirdi. Yapılan çalışmalara ilişkin esnafın görüşlerini de alan Başkan Baydemir, esnafın önerilerini not etti.

(AYŞ-AYŞ-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title