Haberler

Diş Hekimleri Günü, Diş Hastanesinde Kutlandı

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde, Diş Hekimleri ve Günü nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde, Diş Hekimleri ve Günü nedeniyle bir kutlama programı düzenlendi.

Kutlama programına, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hüseyin Fidan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Çetin Avcı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Erdinç Özkurt, Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan Çakır ve müftülük yetkilileri, Hastane Yöneticisi Dr. Seydi Ahmet Güllü, hastane yetkilileri, çok sayıda diş hekimi ve sağlık çalışanı katıldı. Diş Hekimi ve sağlık çalışanlarından oluşan bir ekibin sunduğu müzik ziyafeti, katılımcıları zaman zaman duygulandırdı, zaman zaman coşturdu.

Hazırlanan tören ve müzik programı için teşekkür eden Fidan, "Toplumun ağız diş sağlığını koruma ve geliştirme hususunda taşıdığımız sorumlulukla hareket ederek, karşılaştığımız sorunları çözmek için birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştirmekteyiz. Genel sekreterliğimize döner sermaye ek ödemelerinde belli bir inisiyatif verilmiş olup, biz bunu siz cefakar sağlık çalışanlarımız lehine değerlendireceğiz. Böylece ek ödemelerde yüzde 10 gibi bir iyileştirme sağlanabilecektir. Herkese eşit, adil, kaliteli, çağdaş ve sürdürülebilir sağlık hizmeti ilkesi ile yürütülecek sağlık politikaları ve stratejilerine katkı sağlayacak olan bu çalışmalarda emeği geçen tüm diş hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür eder, bu vesileyle "21-27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası" ve "22 Kasım Diş Hekimliği Günü"nü kutluyorum. Hep birlikte sağlıklı günlere ulaşmak dileğiyle başarılar dilerim" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Fidan Burhan Çakır Odunpazarı Yerel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title