Haberler

Diriliş Ertuğrul Oyuncusu Mehmet Çevik 22 Kasım'da Kartepelilerle Buluşacak

Kartepe Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 22 Kasım Salı günü Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Mehmet Çevik Kartepelilerle buluşacak.

Kartepe Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 22 Kasım Salı günü Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncularından Mehmet Çevik Kartepelilerle buluşacak.

Kartepe Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Diriliş Ertuğrul'ın sevilen oyuncusu, aynı zamanda KBB Şehir Tiyatroları'nın Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Çevik, 22 Kasım Salı Günü Saat 19.00'da Kartepe Belediyesi'nin konuğu olarak, Kartepelilerle buluşacak. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek "Dünya Büyüktür 5'ten" programında başarılı Yönetmen ve Oyuncu Mehmet Çevik, 15 Temmuz'da Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları, etkileyici sunumuyla sanatçı gözünden değerlendirecek.

15 Temmuz gecesinde başlayıp, günlerce devam eden Demokrasi ve Milli İrade nöbetlerinde kürsüden meydanlardaki halka seslenen Sanatçı Mehmet Çevik dakikalarca ayakta alkışlanmıştı. Demokrasi nöbetleri sona erdikten sonra "Dünya Büyüktür 5'ten " adında bir program hazırlayan Mehmet Çevik, bu programla ilk kez Kartepe Belediyesinin ev sahipliğinde izleyicilerle buluşmuş olacak.

Ücretsiz gerçekleşecek programa katılmak için Kartepeliler merakla etkinlik gününü bekliyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Diriliş Ertuğrul Mehmet Çevik Kartepe Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title