Haberler

Didim Kent Konseyinde Ayyıldız Güven Tazeledi

Didim Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Didim Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Osman Ayyıldız yeniden başkan seçildi.

Didim Kent Konseyi Olağan Seçimli Genel Kurulu yapıldı. Ticaret Odası toplantı salonunda yapılan Genel kurula Didim Kaymakamı İskender Yönden, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim İlçe emniyet Müdürü Özgür Selçuk, Didim İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, Didim Ticaret Odası Başkanı Şaban Üstündağ, Ticaret Odası Meclis Başkanı Hilmi Yıldırım, Didim EKK Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun, Didim Turizm Derneği Başkanı Ercüment Alkaner, Didim Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Korkmaz, TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan ile dernek yöneticileri ile muhtarlar katıldı.

Genel kurulun divan başkanlığını Didim Belediye Meclis Üyesi Hatice Gençay yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Genel kurulda konuşan Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız devam eden ve tamamlanan projelerle ilgili bilgiler verdi.

"DEVAM EDEN VE TAMAMLANAN PROJELER ANLATILDI"

Ayyıldız yabancılar çalışma grubunun katkılarıyla okullara spor malzemeleri anlamında destekler yapıldığını, ihtiyaç sahibi yatalar hastalara yardımlar edildiğini ve ihtiyaç sahibi 10 aileye yardım yapıldığını söyledi. Didim 83 projesiyle ilgili de bilgiler aktaran Ayyıldız "İş-kur destekli olarak yöresel lezzetlerle ilgili kurslar açmayı planlıyoruz. Bu anlamda ilçemizde yaşayan 81 İl'den vatandaşlarla görüştük. 82 İl yabancılar oluyor; 83 ise tüm Didim oluyor ve bu projede fikir alış verişlerimiz devam ediyor." dedi.

Ayyıldız Turizm Derneği öncülüğünde hazırlanan "Benim mesleğim Didim'in lezzetleri" projesi için de İçişleri Bakanlığı Dernekler Başkanlığına başvurulduğunu ve Haziran ayı içerisinde sonuçların açıklanacağını söyledi.

Ayyıldız yine proje kapsamında Meandros Derneği ile "Didim Aile topluluklarının güçlendirilmesi" projesi içerisinde yer aldıklarını ifade etti.

"AÇIK CEZAEVİNE KARŞIYIZ"

Didim'e açık cezaevi yapılmasıyla ilgili İmza kampanyasında 2500 imzanın toplandığını belirten Ayyıldız İmza kampanyasında %90 oranında istemiyoruz fikrinin ortaya çıktığını söyledi. Ayyıldız Kent Konseyi bünyesinde Kadın ve Gençlik Meclislerinin kurulduğunu ifade ederken Kent Konseyinin aldığı Özel ödülle ilgili de bilgiler verdi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise ortak hareket edilmesinin getirdiği sonuçların ortada olduğunu ve bunun sonucunda Kent Konseyinin ödül aldığını ifade ederek "Karşılık beklemeden yaptığınız çalışmaların sonuçlarını almak çok güzel; bu noktada Kent konseyini çok önemsiyorum. Güzel çalışmalar yapılıyor bizde bu anlamda destek olmaya ve katkı sunmaya devam edeceğiz." dedi.

Didim Kaymakamı İskender Yönden ise konuşmasında göreve başladığı günden bu yana ortak çalışmalar yapılmasının önemini dile getirdiğini ifade ederek "Daire amirlerimizi bir yılın hesabını verdiler; keşke STK'larda bir yıllık çalışmalarını bizlere anlatabilse; Bu anlamda derneklerin faal olması önemli Şu an projeler hazırlanıyor başvurular yapıldı ama bu sayı arttırılmalı. İlçemizde 100'ün üzerinde dernek var; bunlarında aktif olması lazım." dedi.

"SEÇİMLER YAPILDI

Konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanlığı seçimine geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde Mevcut Başkanı Osman Ayyıldız yeniden başkanlığa seçildi.

Kent Konseyi yürütme kuruluna ise "Ali İhsan Kubaliç, Emrah Turgut, Ercüment Alkaner, Hilmi yıldırım ve Yaşar Pektaşoğlu" oy birliğiyle seçildi.

Genel kurulu dilek ve temenniler kısmı ile sona erdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hilmi Yıldırım Osman Ayyıldız Didim Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title