Haberler

Didim Belediyespor Tekvando Takımı Gençler Türkiye Şampiyonasına Katılacak

Didim Belediyespor Tekvando Takımı, 11-16 Ocak tarihleri arasında Antalya’nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Didim Belediyespor Tekvando Takımı, 11-16 Ocak tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Didim Belediyespor Tekvando Takımı, 11-16 Ocak tarihleri arasında Antalya'nın Alanya ilçesinde yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacak. Didim Belediyespor Tekvando Takımı Antrenörü Altan Akyol Aydın İl Seçmelerine 4 sporcu ile katıldıklarını ve seçmelerden 48 kg Murat Bektaş'ın 2., 55 kg Harun Keleş'in 1., bayanlarda 63 kg Ceren Akyol'un 1. olduğunu belirterek büyüklerde ise 49 kg'da Merve Çelik'in 2. olduğunu söyledi. Yapılan seçmelerinde ardından 48 kg Murat Bektaş, 55 kg Harun Keleş ve 63 kg Ceren Akyol'un Gençler Türkiye Şampiyonasına katılacağını dile getiren Akyol "Burada en iyi dereceleri alarak Milli takıma sporcu vermek istiyoruz. Perşembe günü Antalya'ya gideceğiz. Elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Türkiye Şampiyonasında ilk 4'e girerek Didim'in adını duyurmak istiyoruz. Bize bu noktada destek veren başta Belediye Başkanımız Mümin Kamacı, Kulüp Başkanımız Vedat Ege ve yönetimine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antalya Türkiye Alanya Didim Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title