Haberler

Didim AK Parti'de İki Hilmi Başkanlık İçin Yarışacak

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın Şubat ayında yapılacak olan olağan genel kurulu iki Hilmi'nin çekişmesine sahne olacak.

AK Parti Didim İlçe Teşkilatı'nın Şubat ayında yapılacak olan olağan genel kurulu iki Hilmi'nin çekişmesine sahne olacak.

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü AK Parti Genel Merkezince Didim İlçe Başkanlığı için çağrılan 5 aday içerisinde yapılan görüşme ve mülakatlar sonucunda Genel Merkezin kararı doğrultusunda Olağan Genel Kurula Hilmi Yıldırım ile tek liste olarak gidilmesi kararı alınmıştı. Genel Merkezin Mevcut İlçe Başkanı Abdurrahim Öztürk'ün yanı sıra İlçe Başkanlığını daha öncede açıklayan Hilmi Erbaş,

Kurucu İlçe Başkanı ve 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı Hilmi Yıldırım, İbrahim Önal ve Ferhat Yıldız'ı ile görüşmüş yapılan görüşmelerin neticesinde Hilmi Yıldırım isminde uzlaşılmıştı.

Genel Merkezin Didim'e yönelik aldığı Hilmi Yıldırım kararına rağmen yaklaşık 3 ay önce İlçe Başkanlığına aday olan Hilmi Erbaş 9 Ocak 2012'de parti üyelerine çektiği mesajda İlçe Başkanlığına aday olduğunu bir kez daha yineledi. Erbaş tarafından çekilen mesajda "Sevgili kardeşim, Aylar önce sizlerle başlattığımız ve her aşamasında birlikte emek verdiğimiz AK Partiyi büyütme ve yerelde iktidara taşıma amacı taşıyan kutlu yürüyüşümüz devam etmektedir.

Ben ve arkadaşlarım Şubat ayında yapılacak olan kongrede daha önce söz verdiğimiz gibi adayız. Çalışmalarımız aynı kararlılıkla devam etmekte olup, hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım" İfadelerine yer verdi.

Kongrede aday olacağını belirten, Erbaş'ın Genel Merkeze karşı takındığı bu durumun nasıl değerlendirileceğini ise önümüzdeki günler gösterecek. Hilmi Yıldırım'ın Genel Merkezce aday gösterilmesine rağmen Hilmi Erbaş'ın da aday çıkması akıllara 2004 yılındaki iki Hilmi'nin belediye başkanlığındaki rekabetini akıllara getirdi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hilmi Yıldırım Ak Parti Didim Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title