Haberler

Devegeçidi Piknik Alanı Hizmete Açıldı

Halka ucuz ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla sosyal tesisler oluşturmaya devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Devegeçidi Piknik Alanı’nı yeniden düzenleyerek halkın hizmetine açtı.

Halka ucuz ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla sosyal tesisler oluşturmaya devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Devegeçidi Piknik Alanı'nı yeniden düzenleyerek halkın hizmetine açtı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme Daire Başkanlığı, vatandaşlara ucuz ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla sosyal tesisler oluşturuyor. Dicle Vadisi'ndeki Hevsel (Gazi Köşkü) Sosyal Tesisleri'ni düzenleyerek halkın hizmetine sunan Büyükşehir Belediyesi, Devegeçidi Piknik Alanı'nda yürüttüğü düzenleme çalışmalarını tamamladı. Düzenleme kapsamında piknik alanındaki oturma gruplarının sayısı arttırıldı, mevcut oturma yerleri onarımdan geçirildi, alan temizlenerek düzenlendi, bozuk olduğu için yıllardır kullanılmayan havuz da onarılarak halkın hizmetine sunuldu.

"Artık belediye işletiyor"

Çalışma hakkında bilgi veren Kaynak Geliştirme Daire Başkanı Zehra Demir, kentte sosyal tesislere büyük ihtiyaç olduğunu, bu nedenle Devegeçidi Piknik Alanı'nın düzenlenerek hizmete açıldığını kaydetti. Geçmişte alanın piknik alanı olarak hizmet verdiğini hatırlatan Demir, şimdi ise alanı Büyükşehir Belediyesi'nin devralarak işletmeye başladığını belirtti. Havuz çarşamba ve cumartesi günleri sadece kadınlara özel hizmet veriyor

Halkın özellikle hafta sonu Devegeçidi'ne rağbet gösterdiğini, tesisin hafta içi de hafta sonu da açık olduğunu vurgulayan Demir, bozuk olduğu için uzun süredir kullanılmayan havuzun bakım ve onarımdan geçirilerek hizmet vermeye başladığını bildirdi. Demir, tesisteki havuzun çarşamba ve cumartesi günleri sadece kadınlara özel hizmet verdiğini dile getirdi.

"Toplu taşıma servisleriyle ulaşım sağlanıyor"

Ulaşım sorununu çözmek için toplu taşıma servislerinin hizmet verdiğini açıklayan Demir, servislerin Dağkapı, Gevran Caddesi, Koşuyolu, Tesisler, Diclekent ve Mahabad güzergahlarından geçerek Devegeçidi Piknik Alanı'na geldiğini söyledi. Alanda bir marketin de hizmet verdiğini kaydeden Demir, sonbaharda kır kahvesi ile lokantanın hizmete açılacağını sözlerine ekledi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zehra Demir Dicle Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title