Haberler

Denizli'de Toplu Sünnet Töreni

Denizli'de 100 çocuk yapılan törenle sünnet oldu

Denizli Belediyesi ile Denizli Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle toplu sünnet töreni düzenlendi.

Kentteki bir alışveriş merkezinde düzenlenen törenle 100 çocuk sünnet ettirildi.

Törene katılan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, ilin sanayi, turizm ve tarım sektörüyle öne çıkmış bir kent olduğunu, Anadolu'da özellikle son 30 yılda kentleşmeyle birlikte göçlerin yaşandığını belirtti. Göçlerin ülkenin zenginleşmesine neden olduğunu belirten Demir, "Bu anlamda Denizli'nin en yoğun göç aldığı il Afyonkarahisar'dır. Burada güzel bir örnek var. Denizli'ye başka illerden gelen vatandaşlar burada huzur içinde yaşıyorlar" diye konuştu.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da, belediye ile derneğin güzel bir iş birliği sergilediklerini, 100 çocuğun sünnetini gerçekleştirdiklerini belirtti. Zolan, daha sonra sünnet olan çocuklara birer bisiklet hediye etti.

Törene AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Afyonkarahisar milletvekilleri Halil Ürün, Ahmet Toptaş, Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Gökmen ile çok sayıda vatandaş katıldı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title