Haberler

Denizli'de Toplu Sünnet Şöleni

Güncelleme:

Denizli Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği toplu sünnet şöleninde 100 çocuk sünnet oldu.

Denizli Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği Denizli Belediyesi'nin de destek verdiği toplu sünnet şöleninde 100 çocuk sünnet oldu.

Sümerpark Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen şölene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Bilal Uçar, Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Ürün, Ahmet Toptaş, Kemalettin Yılmaz, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Gökmen ile belde belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şölende Denizli Belediyesi Mehteran Takımı, konservatuvar sanatçıları, Denizli ve Afyonkarahisar'dan yöresel sanatçılar katılarak sünnet olan çocukları coştururken, Denizli Belediyesi'nce pamuk şeker ve macun ikram edildi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan sünnet olan çocuklara bisiklet hediye etti. Başkan Zolan, "El birliğiyle çok şükür bu şöleni hazırladık. Afyonkarahisar'dan göç etmiş kardeşlerimizi Denizlili olarak görüyoruz. Her alanda birlikteyiz. Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" dedi.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir de, Denizli'nin sanayi, turizm ve tarım sektörüyle öne çıkmış bir kent olduğunu kaydederek, "Anadolu toprakları özellikle son 30 yılda kentleşmeyle birlikte çok önemli göçlere yol açtı. Bu göçler ülkenin zenginleşmesine neden oldu. Bu anlamda Denizli'nin en yoğun göç aldığı il Afyonkarahisar'dır. Denizli'de göç alan vatandaşlar kendi bölgelerinde huzur içinde yaşıyorlar. Şehrin gelişimine katkı koyan Afyonkarahisarlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Zolan Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title