Haberler

Demirtaş, Kışla Mahallesi'nde

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2012 yılında hizmetin çıtasını yükselttiklerini söyledi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2012 yılında hizmetin çıtasını yükselttiklerini söyledi.

Mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Demirtaş, Kışla Mahallesi sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi. Kışla Mahallesi Aksa Cami avlusundaki kahvaltıda vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, vatandaşlara belediye çalışmaları ve devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Mahallede yapılan asfalt, kaldırım çalışması için teşekkür eden Kışla Mahallesi Muhtarı Selamet Özçelik ve mahalle sakinlerine seslenen Demirtaş, "Görevimiz halkımızın memnuniyetini alarak modern ve güzel bir İlkadım inşa etmek. Gece-gündüz tüm ekibimle yaşanabilir bir kent inşa etmek için çaba sarf ediyoruz. Halkımızın teveccühü bizi hizmet yapma arzusuyla şevklendiriyor. Sizlerin bize olan desteği devam ettikçe hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

Temizlikle ilgili sorulan sorulara cevap veren Başkan Demirtaş, "Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getiriyoruz. Fakat vatandaşımız çöp toplama saatinin dışında çöpünü sokağa bırakıyor. Vatandaş, sokağı evinin bir parçası olarak görmeli. Temiz ve sağlıklı bir kenti beraber oluşturabiliriz" diye konuştu.

Yakın zamanda hizmete girecek olan yer altı konteyner sistemi hakkında bilgi veren Başkan Demirtaş, yer altı konteyner sistemi ile çöp toplama işinde büyük kazanım sağlamanın yanı sıra sokaklara zamansız çıkarılan çöplerin de önüne geçilmiş olacağını kaydetti. Demirtaş, "Yer altı konteyner uygulamasını dikkate almayarak çöplerini evlerini önüne koyamayan devam eden vatandaşlarımıza mobilize sivil zabıta ekipleri ile fotoğraflı tespit edilerek cezai işlem uygulayacağız" şeklinde konuştu.

Mahalle sakinlerine afet riski ve kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Demirtaş şöyle devam etti: "Kentsel karşı değilim. Kentlerin eskiyen, yıpranan alanları haline gelen bölgelerine yeniden kimlik kazandırılması anlamına gelen kentsel dönüşüm uygulamasının yapılması gerektiği kanaatindeyim. Vatandaşımızın mağdur edilmeden kentsel dönüşümün gerçekleşmesinin gerekir. Belediye olarak bizim yapacağımız kentsel dönüşümünün uygulama safhası ile Afet Riski Yasası kapsamında yapılacak uygulamada farklılıklar var. Bizim yapacağımız kentsel dönüşüm çalışmasında mahalle halkının birinci derecede söz sahibi olacak."

Kışla Mahallesi Mescidi Aksa Cami Dernek Başkanı Bilal Işık, mahalleye yeni kimlik kazandırılmasından dolayı yapılan hizmete teşekkür ederek Başkan Demirtaş'a ve Fen İşleri Müdürü Cemil İçel'e plaket takdim etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necattin Demirtaş İlkadım Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title