Haberler

Demirtaş'ın Derebahçe ve Unkapanı Mitingleri

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Derebahçe ve Unkapanı Mahallelerinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Derebahçe ve Unkapanı Mahallelerinde düzenlenen mitinglerde vatandaşlara hitap etti.

Başkan Demirtaş, mitinglerde yaptığı konuşmalarda 5 yıl içinde önemli projelere imza attıklarını belirterek, bölgede ve ülke genelinde ilk kez hayata geçen projeler hakkında bilgi verdi. 5 yıl içinde yaptıkları projelerden Derebahçe Mahallesi'nde 4 bin metrekare alan üzerine yapılan 23 Nisan Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nın önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirten Demirtaş, "Gelişmekte olan bir ülke olarak trafik kazalarında her yıl çok sayıda insanımızı kaybetmekteyiz. Bunun en önemli nedeninin eğitim eksikliği olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda 'Ağaç yaşken eğilir' mantığından yola çıkarak, çocuklarımızın küçük yaşta trafik kuralları ile tanışmasını sağlamayı amaçladık. Çünkü insana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğümüz ile belediyemiz işbirliğinde burada düzenli olarak okullarımıza yönelik eğitim faaliyetinde bulunuyoruz. Çocuklarımız aldıkları teorik bilgiyi akülü araçlarda pratik olarak yapıyor. Çocuklarımız trafik bilgisine küçük yaşta sahip olmuş olacaklar. Bölgede ilk ve tek olan bu projeyi çok önemsiyoruz" diye konuştu.

YENİ DÖNEM YENİ PROJELER

Başkan Demirtaş konuşmasının devamında yeni dönemde yapacakları Türk Dünyası Parkı, İlkadım Kongre ve Ticaret Merkezi, Villa Köy Evler Projesi, Yaşayan Tarih Mecidiye Projesi, İlkadım Olimpik Spor Merkezi, Köy Evleri Projesi, Anadolu Kültür Merkezi, Unkapanı Kültür ve Ticaret Merkezi, Kışla Mahallesi Kültür Merkezi, Karasamsun Sevgi Parkı (40 Dönüm), Atatürk Yaşam Merkezi (15 Dönüm), Kadın Sığınma Evi, Refakatçi Evi, Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi, Hobi Bahçesi (150 Adet), Katlı Otopark ve Ticaret Merkezi (Kale Mahallesi ve Diş Hastanesi Yanı Katlı Otopark), Parklar, Yeni Engelsiz Yaşam Merkezi projelerini anlattı.

Unkapanı Mahallesi'nde yapılan mitingde 7 yaşındaki Zehra Ataş isimli öğrenci Başkan Demirtaş'a Trafik Eğitim Parkı için teşekkür etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necattin Demirtaş 23 Nisan İlkadım Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title