Haberler

Demirkent TOKİ İlkokulu Öğrencileri Polisleri Unutmadı

Güncelleme:

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Demirkent TOKİ ilkokulundan 120 öğrenci, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyarete ederek polisleri unutmadılar. Okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğünü ziyarete gelen öğrenciler; 10 Nisan Polis Haftasını kutlayıp polislere çiçek takdim ettiler. Polisler tarafından öğrencilere emniyet binası gezdirilerek, polis araçlarının tanıtıldı ve çocuklara emniyet tarafından çeşitli hediyeler verilerek eğlenceli vakit geçirildi.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Demirkent TOKİ ilkokulundan 120 öğrenci, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyarete ederek polisleri unutmadılar.

Okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğünü ziyarete gelen öğrenciler; 10 Nisan Polis Haftasını kutlayıp polislere çiçek takdim ettiler.

Polisler tarafından öğrencilere emniyet binası gezdirilerek, polis araçlarının tanıtıldı ve çocuklara emniyet tarafından çeşitli hediyeler verilerek eğlenceli vakit geçirildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Demirkent Etkinlikler Kültür Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title