Haberler

Datça AK Parti İlçe İstişare Toplantısı

AK Parti Datça İlçe İstişare Meclisi Haziran ayı toplantısında Muğla'nın büyükşehir olması masaya yatırıldı.

AK Parti Datça İlçe İstişare Meclisi Haziran ayı toplantısında Muğla'nın büyükşehir olması masaya yatırıldı.

AK Parti Datça İlçe İstişare Meclisi Haziran ayı toplantısı, AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk başkanlığında yapıldı. Toplantıya AK Parti Datça İlçe Başkanı Sedat Deniz, Datça AK Parti ilçe koordinatörleri Esat Tuğay ve Uysal Avcı, Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, Seçim İşleri Başkanı İbrahim Uğurlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Teşkilat Başkanı Şadi Pirci, "Muğla büyükşehir belediyesi olacak. Umudumuz Datça ilçesi AK Parti'li bir belediye başkanı seçerek hak ettiği yere gelecek. Çünkü Datça şu anda hak ettiği yerde değil. Bunu başaracak olan sizlersiniz. Sizlerin 2014'de belediye başkanlığını AK Parti'ye kazandıracağınıza inanıyoruz" dedi.

AK Parti Datça İlçe Başkanı Sedat Deniz de, şimdiye kadar yaptıkları hizmetler konusunda bilgiler verdi. Deniz, Datça Devlet Hastanesi'nin ihalesinin yapıldığını ve uzman hekimlerin atamasının yapıldığını anlattı.

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk ise, "Biz il teşkilatı olarak tüm ilçelerimizin sorunlarını bilen onları çözmek için gece gündüz demeden çalışan genç bir ekip kurduk. Bu ekip tüm ilçelerin sorunlarını biliyor. Datça'nın sorunlarını da biliyoruz, bunları çözmek için gerek hükümet nezdinde gerek bakanlıklar nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunların en başında sağlık konuları geliyor. Hastane ve doktor açığı sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Bunu az çok çözdük sayılır. Biz birlik olursak çözemeyeceğimiz sorun yok. Yeter ki birlik olalım. O zaman bizi kimse yıkamaz hele CHP hiç yıkamaz. Bizi ancak içimizdeki hainler yıkar. Bunlara imkan vermemeliyiz. Hiçbir AK Parti'li bir AK Partili'nin ayıbını ortaya çıkarmaz. Birbirimizin hatalarını konuşarak düzeltmeliyiz. Datça, Kavaklıdere kadar iyi değil. Datça'nın daha iyi olması için belediye seçimini kazanması şart" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sedat Deniz Ak Parti Muğla Datça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title