Haberler

Dağbeli ve Bademağacı'nda İftar Sofrası

Döşemealtı Belediyesi Dağbeli ve Bademağacı Mahallesi’nde iftar sofrası kurdu.

Döşemealtı Belediyesi Dağbeli ve Bademağacı Mahallesi'nde iftar sofrası kurdu.

Döşemealtı Belediyesi mahallelerde kurduğu iftar sofralarıyla ilçe halkını kaynaştırmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca 45 bin kişiye iftar verecek olan Döşemealtı Belediyesi, ilçenin en uzak mahalleleri olan Dağbeli'nde Cumartesi, Bademağacı'nda ise Pazar günü iftar sofrası kurdu. Her iki mahallede programa katılan binlerce vatandaş oruçlarını hep birlikte açtı. Belediye Başkanı Turgay Genç, Dağbeli'nde iftara katılan tüm vatandaşlarla tek tek sohbet edip Ramazan aylarını kutlayıp davete katıldıkları için teşekkür etti.

Bademağacı iftar sofrasına Deniz Baykal'da katıldı

Bademağacı Kapalı Pazaryerindeki iftar programına ise, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Antalya eski milletvekili Tuncay Ercenk, CHP Döşemealtı İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı ve Güreştakımı başpehlivanları eşlik etti.

Önce iftar sonra Tiyatro

İftar programında Başkan Genç ve Baykal'a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İftara katılan vatandaşlar fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Hep birlikte iftarını açan mahalle sakinleri, ardından Döşemealtı Halk Tiyatrosu'nun "İftarlık Komedya" isimli oyununu büyük bir keyifle izledi. Yaklaşık 1 saat süren tiyatro büyükten küçüğe herkesi kahkahaya boğdu. İftar sofraları 17 Haziran Cumartesi günü Çığlık Kapalı Pazaryeri'nde, 18 Haziran Pazar günü ise Nebiler Mahallesi'nde olacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Bademağacı Döşemealtı Dağbeli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title