Haberler

CHP Şenkaya Belediye Başkan Adayı Salih Özbek Oldu

Güncelleme:

Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'den Şenkaya Belediye Başkan adayı Şenkaya Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Salih Özbek oldu.

30 MART 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Şenkaya Belediye Başkan adayı Şenkaya Kaymakamlığı Emekli Yazı İşleri Müdürü Salih Özbek oldu.

Özbek yaptığı açıklamada; "38 yıllık memuriyet hayatımın tümünü Şenkaya'da tamamlamam benim, İlçem ve köylerindeki vatandaşlar için neler yapmak istediğimi ve onlara olan bağlılığımı gösterdiğine inanıyorum. Memuriyet hayatımda insanlara hizmet etmeyi ve yardımcı olmayı kendim için" Birinci Vazifem" olarak görmekteyim. Eğer, tüm Şenkaya'lı hemşerilerim benim çalışkanlığıma, dürüstlüğüme, sevgi ve saygıma inanarak beni bu göreve layık görüp, bana bu yetkiyi verecek olurlarsa, bende onlara layık olmaya çalışıp bu güne kadar yapmış olduğum hizmetleri ve dostluğumuzu yeni görevim dede sürdürmeye çalışacağım. Bu vesile ile Birlikte çalıştığım Erzurum Valiliği personeline, Bölge müdürlerime, İl Müdürlerime ve personeline Şenkaya Kaymakamı Murat Şener'e İlçedeki tüm daire müdürlerine ve personeline, sivil toplum örgütlerinin başkan ve üyelerine ve tüm Şenkayalı hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunarken seçimlerde aday olan tüm partilerdeki arkadaşlarıma başarılar diliyorum. 30 Mart 2014 seçimlerinin şahsım ailem ve tüm Şenkayalılar için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Özbek Şenkaya Yerel Haberler

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

500

Yorumlar (27)

kemalettin karaberkesan_@hotmail.com:

ismi yolsuzlukla anılan birinin belediye başkanlığına aday olması manidardır. zaten kefaletle dışarda şuan ve tekrar içeri girmeyeceğini kimse garanti edemez. CHP'nin bu hataya düşmesini istemezdim..

18
18
yanıtYanıtla
ibrahim erelibrahimerel@gmail.com:

kemalttın kara zorunuza gıden bırsey ler oldu herhalde sız salıh ozbegı yazana kadar akp nın pıslıklerını yazsan guzel olur .salih ozbek ADAM gibi adam camur atmakla bır yere gelınmez salıh ozbek gelmek ısteseydı 38 yıl boyunca turkıyenın zengın adam arasına gırerdı inadına gelıyor bu boyle bılıne ALLAH'ın iznıylede baskan olacaktır.

yanıt0
yanıt0
TAYLAN ÖZBEKtaylanozbek@gmail.com:

KEMALETTİN KARA`;SALİH ÖZBEK KEFELETLE SERBEST BIRAKILMADI,BİLMEDEN ÖĞRENMEDEN BOŞ KONUŞMAYIN.ŞUNU ANLIYORUMKİ SİZİNDE ZORUNUZA GİTTİ.SİZİN GİBİ NEYİN NE OLDUĞUNU İDRAK EDEMEYENLER BÖYLE KONUŞUR.BENCE BOŞ KONUŞMADAN ÖNCE ARAŞTIRIN VE YORUMLARINIZI ONA GÖRE YAPIN...

yanıt0
yanıt0
TAYLAN ÖZBEKtaylanozbek@gmail.com:

KEMALETTİN KARA EVET İBRAHİM ARKADAŞIMIN DEDİĞİ GİBİ SENİN ZORUNA GİTMİŞ BELLİ.ÇÜNKÜ ZORUNA GİTMESE SALİH ÖZBEK KEFALETLE SERBEST BIRAKILMADI.ARADA ÇIKACAK SENİN GİBİ PARAZİTLER.EZBERİNDE ÇOK KUVVETLİ SEN ÖYSY GİRSENE DENE BİR SALLAMAN GÜZEL...:::::)))

yanıt0
yanıt0
cevdetcev@hotmail.com:

hayırdır ibrahim erel neden türkiyenin en zengini olacak iki memur aylığı üç tane işsiz çouklamı zaten onları anca geçindirir

yanıt0
yanıt0
B kara şenkayafirari_25@hotmail.com:

salih bey zorlu ve çetin yolda yürümektesin. ALLAH yar ve yardımcın olsun. CHP belediye başkanlığı sizin adınızla Şenkayamız dahada ileriye gidecektir. ömrünün tamamını Şenkaya ve Şenkaya halkına adayan bir insan için önce allah sonra Şenkaya halkı seninleyiz. bir takım insanlar çıkıp karalaya bilir veya çamur atabilir. biz bunlara taviz vermeden allahın izniyle sizin ve chp gelmesi için elimizden geleni yapacağız.Atatürkün sözüyle son verirken tekrar hayırlı olsun dileklerimle; İktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

26
9
yanıtYanıtla
ZAFER ÜNALZaferunal55@yahoo.com:

ŞENKAYA YA LAYIK .Hayırlı olsun, İNŞALLAH BAŞKANLIĞINI DA KUTLARIM.

15
19
yanıtYanıtla
b kara şenkayafirari@hotmail.com:

sayın şenkaya bırakalım burada yazmayı millet kimin ne olduğunu gayet iyi biliyo . herşey şenkaya için SALİH BEYE destek vermek olacak burada yazacağınız kelime birilerine kapak yapmak değil destek için meydanlara inmemiz gerekir. haydi şimdi dişarida ev ev oy almaya. ne demiş atalar: yatan aslandan sa , gezen tilki kazanır. Haydi şimdi özbek zamanı chp zamanı. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.HERKESE İŞ DÜŞÜYOR BURADA.

27
6
yanıtYanıtla
Afacan ÖZBEKafacan.ozbek@hotmail.com:

Kemalattin KARA kimsin bilmiyorum ve senide tanımıyorum. Benim ismim Afacan ÖZBEK. Dostum, senin Türkiyede olan bitenden haberin yok galiba. Hakimler görevden alınıyor, savcılar görevden alınıyor, emniyet persoleli görevden alınıyor, sen Salih ÖZBEK'e çamur atana kadar AKP nin bakan çocuklarına, bakanlarına, yandaş iş adamlarına bak güzel kardeşim. Allah utandırmasın Salih amca. Kalbim seninle.

14
9
yanıtYanıtla
Latif GÜVENlatifguven@hotmail.com:

Kemalettin Kara sen hiç bir Şenkayalının hastasını ,ölüsünü,cenazesini varlığını,yokluğunu bayramını bilirmisin bu insan dışarıda yaşayan tüm Şenkayalıların temsil onurudur bunu böyle bilesin

12
10
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title