Haberler

Cumhurbaşkanı Adayı İhsanoğlu'dan Aydın'da Protokol Ziyaretleri

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etti.

Aydın kökenli olan annesi Saniye İhsanoğlu'nun memleketinde ziyaretlerde bulunan Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu, Vali Erol Ayyıldız ve Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamlarında ziyaret etti. İhsanoğlu'na ziyaretleri sırasında eşi Füsun İhsanoğlu, TBMM İdare Amiri Ali Uzunırmak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Osman Aydın, MHP İl Başkanı Fevzi Köse, CHP İl Başkanı Barkan Kalınomuz eşlik etti.

Kendisini ağırlayan Vali Ayyıldız'a teşekkür eden Ekmeleddin ihsanoğlu, "Resmi makamlarda siyaset olmadığı gibi camilerde ve ibadet mekanlarında da siyaset olmaz. Bu anlayış içerisinde biz Sayın Valimizi ziyaret etmek istedik. Sayın Valimize gösterdiği ilgi ve nezaketten dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

"Medeniyetin beşiği, Efeler Diyarı Aydın'ın sorunlarını, imkanlarını ve geleceğini görüştük" diyen İhsanoğlu, seçimin milletin hak ettiği huzur, sükun ve güven içinde gerçekleşeceğine inandığını belirtti.

Daha sonra Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlemçerçioğlu'nu makamında ziyaret eden İhsanoğlu, Aydınlılara kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü teşekkür etti. İhsanoğlu, bu akşamki iftarını eşiyle birlikte Aydın'da kurulan bir iftar çadırında açmaktan ötürü çok mutlu olacağını kaydetti. Çerçioğlu'nu yeniden belediye başkanı seçildiği için kutlayan İhsanoğlu, Kuşadası, Nazilli ve Söke gibi ilçeleriyle Aydın'ın hak ettiği büyükşehir statüsüne kavuşmasından duyduğu mutluluğu ifade etti.

Ziyareti için Ekmeleddin İhsanoğlu'na teşekkür eden Özlem Çerçioğlu ise, İhsanoğlu'nun iftarda yapacağı sürprizden Aydınlıların çok hoşnut kalacağını ifade etti. Çerçioğlu, İhsanoğlu'na Aydın'a özgü yöresel ürünlerinden oluşan bir seper hediye etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekmeleddin İhsanoğlu Özlem Çerçioğlu Füsun İhsanoğlu Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title