Haberler

Çukurova Belediyesi Su Oyun Parkları Açılıyor

Güncelleme:

Çukurova Belediyesi’nin yaz mevsiminde çocuklar için en büyük hizmetlerinden biri olan su oyun parkları, 22 Haziran Çarşamba günü açılıyor. 4 ayrı yerdeki su oyun parkları, bakım günü olan pazartesi ve cuma hariç haftanın 5 günü saat 10.00 ila 16.30 arasında çocuklara hizmet verecek.

Çukurova Belediyesi'nin yaz mevsiminde çocuklar için en büyük hizmetlerinden biri olan su oyun parkları, 22 Haziran Çarşamba günü açılıyor. 4 ayrı yerdeki su oyun parkları, bakım günü olan pazartesi ve cuma hariç haftanın 5 günü saat 10.00 ila 16.30 arasında çocuklara hizmet verecek.

Her yaz çocukların büyük ilgi gösterdiği, oynayıp eğlenirken aynı zamanda serinlediği su oyun parkları, 22 Haziran Çarşamba günü açılıyor.

Özellikle tatile gitme imkanı bulamayan çocukların en büyük eğlencesi olan su oyun parkları, bakım günü olan pazartesi ve cuma hariç haftanın 5 günü açık olacak. Su oyun parkları, sabah 10.00 ile akşam 16.30 saatleri arasında çocuklara hizmet verecek.

Su oyun parkları, Belediyeevleri Mahallesi Kurtuluş Parkı, Toros Mahallesi Ercan Çetin Doğal Parkı, Huzurevleri Mahallesi Akın Özdemir Çocuk Parkı ve Mahfesığmaz Mahallesi İnge Beyhan Amaçer Çocuk Parkı'nda bulunuyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana'da sıcak yaz aylarında çocukların serinlemesi için su oyun parklarını hizmete açtıklarını belirterek, "Kısa zamanda su oyun parklarımızın sayısını 4'e çıkardık. Yazın tatile gitme imkanı bulamayan çocuklarımız bu parklarımızda hem eğleniyor hem de serinliyor. Haftanın 5 günü hizmet veriyoruz çünkü iki gün bakım yapmak zorundayız. Bu durum çocuklarımızın sağlığını düşünmemizden kaynaklanıyor" dedi.

Geçtiğimiz yıllarda saat 16.00'ya kadar açık olan parkların çocukların istediği üzerine 16.30'a kadar açık tutulduğunu vurgulayan Başkan Soner Çetin, "Çocuklarımızı su oyun parklarında eğlenirken mutlu görmek bizi de mutlu ediyor. Su oyun parklarına çocuklarımızın gösterdiği ilgi bize ne doğru bir iş yaptığımızı ortaya koyuyor" diye konuştu.

Kaynak: ANKA / Yerel

Çukurova Haberler

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Bakmadan Geçme

Usyk kimdir? Boksör Usyk kaç yaşında, nereli? #129351 Tyson Fury kim, kaç yaşında, nereli? #127942 18 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Fury Usyk maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda 2024? Tyson Fury Usyk maçı ne zaman #129351 18 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Yeni Angola Büyükelçisi Muhammet Mustafa Çelik kimdir? Muhammet Mustafa Çelik hayatı ve biyografisi nedir? 18 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! 18 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 18 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #9889 #127919 18 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 18 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 18 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 18 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde üstüne müjde! Kredi limitleri artırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title