Haberler

Çorlu Medya Mensupları Derneği'nden Aşevi'nde İftar

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Medya Mensupları Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da iftarını Çorlu Aşevi’nde verdi.

Tekirdağ'a bağlı Çorlu Medya Mensupları Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da iftarını Çorlu Aşevi'nde verdi.

Bin 250 kişinin katıldığı iftar yemeğine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan yardımcıları Kemalettin Avcı, Erdoğan Demirci, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta, Tekirdağ Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş, Çorlu Belediyesi Meclis Üyesi İskender Coşkun, derneğin yönetim kurulu üyeleri ile aileleri katıldı.

Geçen yıl başlatın iftar yemeğinin bu yıl da gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Dernek Başkanı Mehmet Yirun, Ramazan ayının bereketli bir ay olduğunu dile getirerek, "Dernek olarak önceki yıl aşevinde başlattığımız iftar yemeğini bu yıl tekrar vermenin büyük mutluluğunu yaşıyoruz. Derneğimizin üyelerinin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu yemekte birçok vatandaşımızla aynı sofrada iftar ve dua etmenin manevi huzurunu yaşadık. Allah kabul eylesin. Emeği geçen derneğimizin tüm üyelerine, yönetim kuruluna ve iftarımıza destek veren herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Amacımız gelecek yıllarda da bu geleneği sürdürmek" dedi.

BAŞKAN BAYSAN KUTLADI

İftar yemeğine katılan Çorlu Belediye başkanı Ünal Baysan, Çorlu Medya Mensupları Derneğinin Yönetim Kurulunu ve üyelerini kutladığını belirterek, "Çorlu Belediyesinin aşevinde bu Ramazan ayında her akşam bir kurum ve kuruluş tarafından iftar yemeği verilmiştir. Bu akşam da Çorlu Medya Mensupları Derneği tarafından verilmiştir. Çorlu Medya Mensupları Derneği Yönetimini ve üyelerini kutluyorum. Gerçekten duyarlı bir davranış sergilemişlerdir" ifadelerini kaydetti.

Okunan duanın ardından iftar yemeği son buldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medya Mensupları Derneği İsmail Ünal Tekirdağ Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title