Haberler

Çıldır MHP'nin Belediye Listesi Kesinleşti

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Çağrı Coşkun, 30 Mart yerel seçimleri için belirlediği Belediye Meclis Üyesi adaylarını kesinleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Çağrı Coşkun, 30 Mart yerel seçimleri için belirlediği Belediye Meclis Üyesi adaylarını kesinleştirdi.

30 martta yapılacak olan yerel seçimler için açıklamalarda bulunan Coşkun, "Çıldır bölgede sancak beyliği yapmış bir eyalettir. Yıllardır kabuğunu kıramayıp ve hak ettiği değeri göre memesindeki en büyük engel seçilmişlerdir. Bu güne kadar hiçbir zaman ilçemizin yönetimi Milliyetçi anlayışına teslim edilmediği için, değerde görememiştir. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak önümüzdeki yerel seçimlerde ilçenin yönetimine talibiz. İnanıyoruz ki bizimle beraber ilçedeki taşlar yerinden oynayacak ve Çıldır sessizliğini bozarak eski görkemli tarihini yeniden kazanacaktır." dedi.

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI : Çağrı Coşkun

Belediye Başkan kontenjanı: Yakup Onur

BELEDİYE MECLİSİ ASİL ÜYELER

1- Hayrettin Yılmaz

2- Yusuf Kardağ

3- Mitat Korkmaz

4- Nuri Taşkurt

5- Tahsin Yılmaz

6- Demirkaya Yıldırım

7- Nalan Canan Hatunoğlu

8- Hüccet Yılmaz

BELEDİYE MECLİSİ YEDEK ÜYELER

1- Şener Karadağ

2- Nevzat Hatunoğlu - ARDAHAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Hayrettin Yılmaz Çağrı Coşkun Çıldır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title