Haberler

Çiftlikköy Belediyespor: 2 Bahçelievler Belediyesi: 3

Türkiye Voleybol 3.Ligi B Grubu 3.Haftasında Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyespor ile Bahçelievler Belediyesi karşı karşıya geldi.
Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşma tie-break setine kadar giderken İstanbul temsilcisi...

Türkiye Voleybol 3. Ligi B Grubu 3. Haftasında Yalova ekibi Çiftlikköy Belediyespor ile Bahçelievler Belediyesi karşı karşıya geldi.

Yalova Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşma tie-break setine kadar giderken İstanbul temsilcisi Bahçelievler Belediyesi 25-18,19-25,25-15,21-25 ve 15-13'lük setlerle karşılaşmadan 3-2'lik galibiyet ile ayrıldı. Ev sahibi ekipte Gülsüm oynadığı oyunla maçın yıldızı olmasına karşın mağlubiyeti önleyemedi. Yalova Atatürk Spor Salonunda ki karşılaşmaya iki ekipte karşılıklı sayılarla başladı. Ancak ilerleyen bölümlerde Yalova ekibinin yaptığı hataları iyi değerlendiren Bahçelievler Belediyesi 25-18 üstünlük sağladı ve 1-0 öne geçti. İkinci yarıda ise iki ekipte başa baş mücadele etti. Bu sette geriden gelen Çiftlikköy Belediyespor öne geçerek 2. seti 25-19 kazandı ve setlerde durumu 1-1'e getirdi. Üçüncü seti başından sonuna kadar iyi oynayan İstanbul temsilcisi Bahçelievler Belediyesi 25-15 kazandı ve 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın 4. seti ise nefesleri kesti. İki ekibinde kazanmak için varını yoğunu ortaya koyduğu bu seti ev sahibi Çiftlikköy Belediyespor 25-21 kazanarak setlerde durumu 2-2'ye getirdi ve karşılaşma tie-break setine uzadı. Tie-break setine iyi başlayan ev sahibi ekip teknik molaya 8-6 öne girdi. bu sette 12-7 önde olmasına karşın oyun kontrolünü Bahçelievler Belediyesi'ne kaptıranca konuk ekip bu seti 15-13 karşılaşmayı da 3-2 kazandı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bahçelievler Çiftlikköy Yalova Yerel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title