Haberler

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanından Panele Davet

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin, ‘Atatürk’ü Anlamak’ konulu bilimsel bir panel düzenleyeceklerini ifade ederek tüm Malatyalıları panele davet etti.

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin, 'Atatürk'ü Anlamak' konulu bilimsel bir panel düzenleyeceklerini ifade ederek tüm Malatyalıları panele davet etti.

CHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Ahmet Küçükşahin, parti il binasında düzenlediği basın açıklamasında panelin 3 Aralık 2016 Cumartesi günü, saat 14: 00'da, Şehit Astb. Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirileceğini söyledi. Paneli kendisinin yöneteceğini ifade eden Küçükşahin, "Panelimize, Akdeniz Üniversitesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. İsmail Yakıt, İnönü Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. H. Bayram Kaçmazoğlu, Tarihçi Sinan Meydan ve Tiyatro sanatçısı Utku Erişik katılacak" dedi.

Küçükşahin, "İsteyen herkesi paneli dinlemeye ve soru sormaya davet ediyorum. Vatandaşlarımız bu panele gelip Atatürk, Cumhuriyet tarihi ve din konusunda bilgilensinler. Biz, bu paneli, Hz. Muhammet'in "İlim Çin'de de olsa gidip alınız", Hz. Ali'nin "Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" sözlerini esas alarak düzenleme kararı aldık. İnşallah güzel şeylere vesile olur" ifadelerini kullandı.

Küçükşahin, konuşmasında panelle ilgili broşür ve bildiri dağıtmak için Malatya Valiliğinden izin istediklerini ancak Valiliğin buna izin vermediğini de ileri sürerek, "Biz bu panel ile ilgili 3 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Panelle ilgili bildirileri ve broşürleri dağıtmak için Valilikten izin almak istedik ancak Valilik bize bu konuda izin vermedi. Biz bu anlayışa karşıyız, biz yine de bu paneli yapacağız, basın aracılığıyla herkesi bu panele davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"28 mahalleyi ziyaret ettik"

Ekim ayında ve Kasım ayının ilk haftalarında Yeşilyurt İlçesine bağlı 82 mahallenin 28'ini, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiklerini de kaydeden Küçükşahin, "Kimisinde sadece vatandaşlar ile kimisinde muhtarlar ile kimisinde de her ikisinin birlikte olduğu ortamlarda mahallelerin sorunlarını dinledik. Daha sonra bu sorunların giderilmesi için Yeşilyurt Kaymakamlığına bildirimde bulunduk. Yeşilyurt Kaymakamlığının da kendilerine ilettiğimiz sorunları ilgili birimlere ilettiğini biliyoruz. Elimizdeki kısmi verilere dayanarak şimdilik şunu söyleyebilirim; ortak sorun niteliğinde olan konular içme suyu, sulama suyu ve kanalizasyondur. Bu konularda sorunlar had safhadadır. Mevcut yasa ve belediyecilik anlayışı ile bu sorunları kısa sürede çözmek mümkün görülmemektedir. Mevcut yasaya ve belediyecilik anlayışına yönelik kapsamlı tekliflerimizi 82 mahallenin tamamını gezip gördükten sonra sunacağız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Ahmet Küçükşahin Yeşilyurt Yerel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

Kılıçdaroğlu'ndan emeklilere yönelik çok konuşulacak sözler: Hak ediyorlar, yan kardeşim o zaman

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Bakmadan Geçme

Adalet Bakanlığı atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugünün (28 Mayıs) kararları neler? Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor?
Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

title