Haberler

CHP'li Yöneticilerden Protokol Ziyaretleri

Ereğli İlçesinde Göreve Yeni Gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yönetimi, Kaymakam Osman Ekşi ve Belediye Başkanı Murat Sesli'ye Ziyarette Bulundu.

Ereğli ilçesinde göreve yeni gelen Cumhuriyet halk Partisi (CHP) yönetimi, Kaymakam Osman Ekşi ve Belediye Başkanı Murat Sesli'ye ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ereğli İlçe Teşkilatı'nın geçtiğimiz günlerde yapılan ilçe kongresini kazanan Yaşar Balcı ve yönetimi ilk olarak Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli'yi makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Murat Sesli, bütün siyasi parti yöneticilerinin Ereğli için önerilerine açık olduklarını belirtti. Sesli, " Ziyaretinizden son derece memnun oldum. Öncelikle size ve yönetim kurulu üyelerine üstün başarılar diliyorum. Kongreye bende katıldım çok olgun bir havada geçti. Karadeniz Ereğli'nin gelişimi daha da güzelleşmesi için her türlü yapıcı eleştiriye açığız. Bunun içinde birlik ve beraberlik içerisinde bütün sivil toplum örgütleri, siyasi partilerimizin temsilcileri kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya her zaman hazırız" dedi. CHP Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı da belediyenin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı fikir alışverişi içerisinde işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. Balcı ve yönetim kurulu daha sonra Kaymakam Osman Ekşi'yi ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Ekşi, "Biz işlerimizi yaparken sizlerden destek alacağız güç alacağız. Yerel siyaseti yerel politikaları geliştirmek ve etkili hale getirmek önemlidir diye düşünüyorum. Bu yüzden sizin düşünceleriniz, eleştirileriniz ve önerileriniz bizim için her zaman dikkate değer olacaktır. Size ve yönetiminize başarılar diliyorum" diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Yaşar Balcı'da yeni yönetim olarak yıkıcı değil yapıcı olacaklarını kaydetti.

(BA-SD-Y)

15.01.2008 19:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title