Haberler

CHP'li Selvitopu'na Vekili Kefil Oldu

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu programlarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

CHP Karabağlar belediye başkan adayı Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu programlarına yoğun bir tempoda devam ediyor. CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, PM üyeleri Hüseyin Saygılı ve Seniye Nazik Işık ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Ceyhan Kayhan, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ve meclis üyesi adayları gerçekleştirilen etkinliklerde Selvitopu'nu yalnız bırakmadılar. Selvitopu, Iğdırlılar Derneği, Hekimhan Çulhalı Köyü ve Çevre Köyler Kültür ve Dayanışma Derneği, Öz Muğlalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kars Susuz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile esnaf ziyaretlerinin yanı sıra son iki günde 5 seçim bürosu açılışıyla dopdolu bir programı daha geride bıraktı.

CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Selvitopu'nun Öz Muğlalılar Kültür ve Dayanışma Derneği programına destek verdi. Hemşerilerine seslenen Demir de Selvitopuna destek istedi. CHP'li Vekil yaptığı konuşmada hükümete yüklendi, sözü yolsuzluk iddialarına getirdi. Demir, "Sayın Muhittin Selvitopu'nu 1990'lı yıllardan beri tanırım. İşinin uzmanı bir arkadaşımız. Adam gibi adam. Karabağlar'a en güzel hizmetleri vereceğinden kuşkunuz olmasın. Ben kendisine kefilim. Karabağlar'da rantçı değil, halkçı belediye anlayışı egemen olacak" diye konuştu.

Selvitopu katıldığı etkinliklerde halkın coşkusuyla karşılaştı. "İşte örgüt işte başkan", "Karabağlar seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla Karabağlar halkı Selvitopu'na sevgi gösterisinde bulundu. Yaptığı konuşmalarda da 5 yılın bir gününü bile boş geçirecek lükse sahip olmadıklarını ve herkesin hayal ettiği hizmetleri halkla birlikte gerçekleştireceklerini ifade etti. Selvitopu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na da sahip çıktı ve Kocaoğlu'nun büyük bir haksızlığa uğradığını dile getirdi. CHP'li aday şöyle konuştu:

"Karabağlar'ın sınırlarını bir gecede sandık sonucuna göre belirlediler. Ancak hizmet esas olmalıydı. Biz halkın özlediği, hayal ettiği tüm hizmetleri yine halkla birlikte, sivil toplum örgütleriyle birlikte gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki seçimlerde AKP'ye öyle bir ders vereceğiz ki, bir daha İzmir'i, Karabağlar'ı düşünmeyecekler. Belki aday olmaya bile cesaretleri olmayacak. Aziz Başkan'a çamur atmaya çalıştılar. Ama ona çamur bulaşmadı. Çünkü güneş balçıkla sıvanmaz. Onunla kol kola, omuz omuza projeler geliştireceğiz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Selvitopu Nurettin Demir Karabağlar İzmir Yerel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title