Haberler

CHP'li Dündar'dan Özkan'a Jet Yanıt

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar’ın geçtiğimiz gün Başbakan Erdoğan’a verdiği “kongre merkezi” yanıtı basında ses getirmişti.

CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Enver Dündar'ın geçtiğimiz gün Başbakan Erdoğan'a verdiği "kongre merkezi" yanıtı basında ses getirmişti. AK Parti Eski Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan'ın yaptığı karşı açıklamaya sosyal medya hesabı üzerinden değerlendiren Dündar, "Özkan'ın açıklamayı dün yazdığını düşünüyorum, bu sabah ortaya çıkanlardan sonra sözleri çok anlamsız kalıyor" diyerek bugünkü belediyecilik ve şehircilik alanında yapılan operasyona göndermede bulundu.

Sosyal medya hesabı üzerinden AK Parti Eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkan'ın yaptığı açıklamayı değerlendiren CHP aday adayı Enver Dündar, Özkan'ın açıklamasının çeşitli çarpıtmalar ve demagoji içerdiğini belirterek bunlara yanıt vermeyi gerekli görmediğini söyledi. Dündar, sabah katıldığı programda söylediklerini şöyle tekrarladı:

"Ben bu sabah katıldığım televizyon programında; Ağaçlı Yol'da başlatılan ve hukukun durdurduğu rant planına, Pınarbaşı Hacılarkırı'nda hazırlıklarına başladıklarını duyduğumuz rant planına, Bornova'daki hastane ihalesini (nedense) 3 kez iptal etmelerine karşı Bornova halkı ile birlikte AKP iktidarının karşısında duracağımı beyan ettim."

"SABAH OPERASYONUNDAN SONRA AÇIKLAMASI ÇOK ANLAMSIZ KALDI"

AKP Eski İlçe Başkanı Hüseyin Özkan'ın açıklamayı dün yazdığını düşündüğünü belirten tecrübeli siyasetçi Dündar, bu sabah başlayan operasyona dikkat çekerek Özkan'ın sözlerinin çok anlamsız kaldığını şöyle ifade etti: "Belediyecilik anlayışı "beton dökmekten ibaret olan" siyasi iktidarın Bakan çocuklarının, belediye başkanının ve daha nicelerinin içinde olduğu bu operasyon, açıklanan bilgilere göre, sit alanlarının bakanlığın gücünü kullanarak ve rüşvet ile imara açılmasını da içeriyor. AKP belediyeciliğinin ve şehirciliğinin ne olduğunun en üst düzey iktidar mensuplarının çocukları üzerinden ortaya saçıldığı bu günde, AKP Eski Bornova İlçe Başkanı'nın bize verdiği yanıt çok manidar kalıyor. Bu konuda takdiri Bornovalılara bırakıyorum. Biz çalışmalarımıza kimsenin oğlu için değil, Bornova için devam edeceğiz. Bugüne kadar Büyükşehir Belediyemizin ve Bornova Belediyemizin yaptıkları eserler ve yarattığı kent kültürü ortadadır."

"İZMİR HIZLI TREN KAZASI İSTEMİYOR"

Son olarak Hüseyin Özkan'ın, partisinin İzmir adayı Binali Yıldırım'ın izinden gitmeye devam edeceğini söylemesinin ardından Dündar önceki açıklamasına göndermede bulundu:

"Giderse onun da yolu İzmir dışına düşecektir. Dediğim gibi, İzmir, Yıldırım'ın yönetiminde bir hızlı tren kazası istemiyor." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özkan Enver Dündar Ak Parti Bornova Yerel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title