Haberler

CHP Adliyeye Siyah Çelenk Bıraktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık sürecini protesto etmek amacıyla Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanlığı, 17 ve 25 Aralık sürecini protesto etmek amacıyla Adalet Sarayı önüne siyah çelenk bıraktı.

17 ve 25 Aralık süreci davasının mahkeme tarafından takipsizlik kararı ile sonuçlanmasının ardından CHP Ordu İl Başkanlığı, kararı protesto etmek amacıyla 'Adaletin Kara Günü' yazılı siyah çelengi Ordu Adalet Sarayı önüne bıraktı. Düzenlenen protesto gösterisine CHP Ordu İl Başkanı Osman Güngör, CHP Altınordu İlçe Başkanı Mustafa Kemal ve partililer katıldı. CHP İl Başkanı Güngör, 17 ve 25 Aralık süreci boyunca hukukun işlevini yerine getiremediğini söyleyerek, "Hukukun artık işlevini yerine getiremediği bir döneme girdik. Bizler CHP il örgütleri olarak tepkilerimizi sunduk. Bu tepkilerimiz çocuklarımıza demokratik bir ülke bırakma amaçlıdır. Bu nedenle tüm Türkiye'deki adalet saraylarına istemeyerek, üzülerek bu siyah çelengimizi bırakmak zorunda kaldık" dedi.

Güngör, 17 ve 25 Aralık süreçlerinin hafızalarda izler bıraktığını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title