Haberler

CHP 3'üncü Bölge İstişare Toplantısı Yeşilköy'de Yapıldı

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak’ın ev sahipliğinde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3’üncü bölge milletvekili adayları ve belediye başkanları 1 Kasım seçimleri öncesinde fikir alışverişinde bulundu.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın ev sahipliğinde bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3'üncü bölge milletvekili adayları ve belediye başkanları 1 Kasım seçimleri öncesinde fikir alışverişinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 3'üncü bölge milletvekili adayları, Genel Başkan yardımcıları Erdoğan Toprak, Seyhan Erdoğdu, Mehmet Bekaroğlu, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın da katıldığı istişare toplantısında 1 Kasım genel seçimleri öncesi görüş alışverişinde bulundular.

Yeşilköy WOW Hotel'de, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ın ev sahipliğinde gerçekleşen istişare toplantısına milletvekilleri, milletvekili adayları, İstanbul 3. bölge ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri de katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Bülent Kerimoğlu Erdoğan Toprak Bakırköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title