Haberler

Can Dostlarımız ve Kentlerimiz' Paneli Gerçekleşti

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Can Dostlarımız ve Kentlerimiz’ paneli, Orhangazi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Can Dostlarımız ve Kentlerimiz' paneli, Orhangazi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Vali Yardımcısı Nurettin Yücel, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Veteriner Hekimler Derneği Genel Başkanı Şakir Doğan Tuncer, Sakarya Barosu Başkanı Zafer Kazan, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mustafa Yıldız, Sakarya Çevre ve Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Ahmet Kadıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gerçekleştirilen programda konuşma yapan Veteriner Hekimler Derneği Genel Başkanı Şakir Doğan Tuncer, "Yeryüzünde yaşayan tüm canlılar eşit haklara sahiptir. Hayvan haklarına gösterilecek saygı doğanın dengesini korur. Hayvanların ve yaşayan tüm canlıların haklarına saygı göstermekle aslında kendi doğal çevremizi de korumuş oluruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman ise sokak hayvanları ile ilgili gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Yaman, "Yaklaşık 6 bin metrekare üzerine kurulu Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ni hizmete aldık. Kurulan bakımevi bünyesinde sokak hayvanlarının gerekli kontrolleri yapılmaktadır. Merkezimizde bugüne kadar 7 binden fazla hayvanın kontrolü yapılmıştır. Sokak hayvanları ile ilgili vatandaşlarımıza da büyük görev düşmektedir. Barınağımızda sahiplendirme çalışmaları da yapılmaktadır. Hayvan sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızı barınaklarımıza davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nurettin Yücel Adapazarı Orhangazi Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title