Haberler

Çalık Yedaş'tan Yeni Çalışma

Kaliteli ve kesintisiz üretim için 1.5 yıldır yatırımlarına ara vermeyen Çalık YEDAŞ, tüm ekipleriyle sahada 5 ilin enerji tüketimini çıkarılıp, ona göre 'sıfır risk' yatırım payı artırılacak.

Kaliteli ve kesintisiz üretim için 1.5 yıldır yatırımlarına ara vermeyen Çalık YEDAŞ, tüm ekipleriyle sahada 5 ilin enerji tüketimini çıkarılıp, ona göre 'sıfır risk' yatırım payı artırılacak.

Samsun, Ordu, Amasya, Çorum ve Sinop illerinin elektrik dağıtım işini üstlenen Çalık YEDAŞ, müşterilerine kaliteli ve kesintisiz enerji ve hizmet vermek için Türkiye'de yine bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Tüm ekipleriyle sahaya çıkan şirket, Samsun'un enerji tüketimini belirlemek için 'iş yerlerini' dolaşıp, enerji ihtiyaçlarını belirliyor.

Çalık YEDAŞ ekipleri arz ve talep dengesini belirlemek ve alt yapının yeterliliğini ortaya çıkarmak için yaptığı çalışmada, ticarethanelerde ölçümler yaparak, kurulu güçleri tespit ediyor. Bu şekilde abonelerin dağıtım şebekesinden çekeceği güç ortaya çıkarıldığı gibi, enerji tüketiminin yoğunlaşacağı bölgelerde alt yapının yeterli olup olmadığı da tespit ediliyor. Aynı zamanda trafo merkezlerinde de 'kullanılan güce göre' yeniden yapılandırma oluşturulması planlanıyor.

Çalık YEDAŞ ekiplerinin tespitlerinde bir önemli çalışma da 'riskli noktaların minimize edilmesi'. Enerji tüketiminde yüklenme olduğu kış aylarında en riskli noktalarda ortaya çıkarılacak ve bu bölgelere yatırım önceliği verilecek. Donanımlı teknik personeller, ticarethanelerde yaptıkları tespitlerde kullanılan elektrikli cihazların, etiket değerlerine göre hesaplama yapıyor. Saha kontrolünde aboneler de kullandıkları güce göre, kendi iç tesisatlarının yeterliliği konusunda da bilgi sahibi oluyor.

Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, sorumluluk alanlarındaki 5 ilde abonelere kesintisiz ve daha kaliteli elektrik vermek için personellerin gece-gündüz demeden sahada çalışma yaptığını belirterek, "Vatandaşımız kendilerine gelen teknik personelin kimliğini mutlaka sorsun, personellerimize yardımcı olurlarsa bizde kendilerine daha iyi hizmet verme imkanı bulacağız. Bu çalışma sonucunda Samsun'un ihtiyacı olan enerji tüketimini ortaya çıkardığımız gibi, alt yapımızı da nokta nokta tekrar gözden geçirmiş olacağız. Gerekirse ek yatırımlar yapacağız. Şirketimiz bu çalışma ile yeni bir maliyet altına girse de müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Amasya Samsun Yedaş Ordu Yerel Haberler

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Filenin Sultanları THY'ye isyan etti: Başka takımlara özel uçak, bize gelince ekonomi

Bakmadan Geçme

FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe - İstanbulspor maçı nereden izlenir? Gülşehir Belediyesi hangi parti? Gülşehir Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2024 İstanbul Gülşehir yerel seçim sonuçları!
Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında tempo çok yüksek

Canlı anlatım! Şampiyonluk maçında tempo çok yüksek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title