Haberler

Çalık'dan Polis Meslek Yüksekokulu'na Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu’nun kapasitesini bin öğrenciye çıkartacak olan projenin yatırım programında olduğunu ve bütçesinin hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nun kapasitesini bin öğrenciye çıkartacak olan projenin yatırım programında olduğunu ve bütçesinin hazır olduğunu söyledi.

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ile birlikte Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karlı'yı ziyaret etti. Ziyaret esnasında okulda konferans veren Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı ile de bir süre görüşüldü.

Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, "Teşkilatlarımıza insan yetiştiren, insan kaynaklarına ev sahipliği yapan eğitimi ile göz dolduran Polis Meslek Yüksekokulumuzun başarıları bizi mutlu ediyor. Polislerimizin daha modern alanlarda eğitim alması için buraya ciddi katkılar verdik. Önümüzdeki dönemde Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'na daha iyi fiziki alanlar sağlayacağız" dedi.

Milletvekili Öznur Çalık ise, "Yatırımların en güzeli insanlara yapılan yatırımdır. Bütün eğitimci Emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Emniyet Teşkilatı, Osmanlı'dan günümüze gelen çok iyi bir teşkilattır. Malatya'ya çok güzel bir yatırım geliyor. Bu yatırım ile bin tane polis adayı öğrencimizi yetiştireceğimiz, eğiteceğimiz yeni bir Polis Meslek Yüksekokulu'nu yapıyoruz. Yatırım programına alındı, ödeneği hazır. Mevcut alanda yapılması planlanıyor. Yeni bir öneri var, başka bir alanda yapılabilir mi diye. Bunu da konuşup tartışacağız" diye konuştu.

Malatya Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Mehmet Karlı ise, "Planlanan yer biraz dar bir alan, 77 dönem gibi bir alan. Şuandaki okulumuzun bulunduğu alan 80 dönüm. Plana alınan yer 77 dönüm. Buradan daha küçük Biz büyük bir kompleks istiyoruz ve burayı bir bölge okulu yapmak istiyoruz. Şuanda birçok tesis eksiğimiz var. Malatya'da şuanda bir atış poligonu yok. Biz atışlarımızı Altay Kışlasında yapıyoruz" dedi.

Çalık ve Tüfenkçi ziyaret esnasında okulda konferans veren Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı ile de bir süre görüştü. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Fındıklı Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title