Haberler

Büyükşehir'den Köklü Çözüm

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’da hizmet veren muhtarlar, cami ve hemşeri dernekleri temsilcileriyle görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da hizmet veren muhtarlar, cami ve hemşeri dernekleri temsilcileriyle görüştü. Büyükşehir bürokratlarının tam kadro katıldığı buluşmada konuşan Başkan Altepe, "Meseleleri köklü çözüme kavuşturan bir dönemin başlangıcındayız" dedi.

Bursa'da faaliyet gösteren muhtarlar, cami ve hemşeri derneklerinden temsilciler, Büyükşehir Belediyesi'nin daveti üzerine Merinos AKKM'de toplandı. Hüdavendigar Salonu'nda gerçekleşen organizasyonda Başkan Altepe ve bürokratlarıyla görüşen vatandaşlar, tek tek sıkıntılarını iletti. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'da 1100 mahalle muhtarlığı ve bir o kadar da sivil toplum örgütü bulunduğunu belirterek, herkesin sorununa çare bulmak istediklerini söyledi. Her muhtarlığı ve sivil toplum örgütünü birebir dinleme imkanlarının bulunmadığını, yatırım ve hizmet planlarının buna engel olduğunu belirten Başkan Altepe, bundan sonra temsilcilerle toplu olarak buluşarak halkın taleplerini yerine getirmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Toplantıların periyodik olarak Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini vurgulayan Başkan Altepe, "Şimdiden sonra bunu gelenek haline getireceğiz. Buluşmaları gerçekleştirip, talepleri toplamak ve yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak istiyoruz. Bir yandan da rutin işlerimizi takip etme gibi bir isteğimiz var" diye konuştu.

Başkan Altepe, Bursa'da ulaşılabilir bir yönetim anlayışını hakim kılmak istediklerini belirtti. Herkesle birebir görüşmelerinin mümkün olmadığını, toplu olarak halkın taleplerini toplamayı uygun gördüklerini ifade eden Başkan Altepe, "Her toplantıda 40'ar 50'şer grupla tek tek görüşeceğiz. Gelenlerin sorunları halledilmeden toplantı bitmeyecek. Bizim derdimiz sorunları köklü olarak gidermek. Mahallelerin isteklerini yerine getirmek. Onun için böyle bir strateji geliştirdik" şeklinde konuştu.

Başkan Altepe'nin mahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle olan buluşmasına; Genel Sekreter Seyfettin Avşar ve BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı'nın yanı sıra üst düzey bürokratlar katıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Merinos Yerel Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title