Haberler

Bursa - Kastamonu Günlerinde Turizm Paneli Düzenlendi

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde bu yıl 3. Kez düzenlenen Bursa Kastamonu Günleri etkinliklerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen turizm panelinde Esad Kaplan’ın moderatörlüğünde Bursa Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun, Kastamonu Vali Yardımcısı Alper Tanrısever, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedik, Prof. Dr. Ahmet Maranki, Güney Marmara Rehberler Derneği Başkanı Erol Bodur katıldı.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bu yıl 3. Kez düzenlenen Bursa Kastamonu Günleri etkinliklerinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen turizm panelinde Esad Kaplan'ın moderatörlüğünde Bursa Vali Yardımcısı Samet Ercoşkun, Kastamonu Vali Yardımcısı Alper Tanrısever, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin, Bursa İl Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Gedik, Prof. Dr. Ahmet Maranki, Güney Marmara Rehberler Derneği Başkanı Erol Bodur katıldı.

Bursa'nın turizm potansiyeli, Kastamonu'nun turizm potansiyeli, Bursa Kastamonu kültür turizmi, Kastamonu'nun dışa açılımı ve Turizm potansiyeli ile rehberlerin karşılaştığı sorunların dile getirildiği panelde Tosya Belediye başkanı Kazım Şahin Bursa ve Kastamonu turizm işbirliği konusuna değindi.

Düzenlenen panelde Kastamonu ve Bursa illerinin detaylı bir şekilde turizm envanterinin çıkarılarak özellikle turizm konusunda verilecek eğitimlerle bu işbirliğin verimli bir şekilde gerçekleşebileceğinin altını çizdi. İki ilde de turizm potansiyelinin olduğunu belirten Başkan Şahin, turizmciler tarafından turistlere farklı seçenekler sunulması gerektiğini ifade etti. Bursa'ya gelen bir turistin Kastamonu'yu görme ihtiyacını hissetmesi içi işbirliği yapılmasını dile getiren Başkan Şahin, Kastamonu'nun minyatür bir Bursa olduğunu söyledi.

Panelin ardından medya ödül töreni ile Bursa ve Kastamonu'daki basın mensuplarına plaketleri protokol tarafından takdim edildi.

Panel sonrasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür merkezini ziyaret eden Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin'e görevinin ikinci döneminde başarılar diledi. Tosya Belediyesi Halk oyunları ekibinin sergilediği oyunları izleyen ve Tosya Musiki Derneği tarafından verilen mini konseri dinleyen Milletvekili Çavuşoğlu, kilometrelerce uzaktan gelerek Bursa'daki tanıtım faaliyetlerine katılan il ve tüm ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

Binlerce kişinin katılımıyla konserlerden çeşitli etkinliklere varana kadar Bursa'da Kastamonu ve ilçelerinin tanıtımının yapıldığı 3. Bursa Kastamonu Günlerini ortalama 250 bin kişi ziyaret etti. Tosya Belediyesi Halk Oyunları Ekibi ve Tosya Musiki Derneği tarafından sunulan çeşitli gösterilerin ve mini konserlerin yanı sıra diğer ilçeler tarafından da düzenlenen etkinlikler devam etti.

3. bursa Kastamonu Günleri'ni değerlendiren Başkan Kazım Şahin tanıtım adına bu tür organizasyonların oldukça büyük bir adım olduğunu ve organizasyonları düzenleyen sivil toplum kuruluşlarının ise büyük sorumluluk altına girdiğini ifade etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kazım Şahin Kastamonu Tosya Yerel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title