Haberler

Burhaniye CHP Tariş'i Ziyareti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yeni seçilen CHP ilçe yönetimi kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yeni seçilen CHP ilçe yönetimi kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye başladı.

Tariş yönetim kurulu üyeleri Fikret Üzülmez ve Nadir Karayaz ile müdür Emrah Öztürk tarafından karşılanan CHP'liler, zeytinin yörenin en büyük geçim kaynağı olduğunu bildirerek, üreticinin sorununun çözümü için gayret gösterileceğini bildirdiler.

Zeytinin önemini bildikleri için burada olduklarını anlatan CHP ilçe başkanı Erman Pazarbaşı, zeytinyağında tüketimin artırılmasının şart olduğunu belirtti. Yurt dışından zeytinyağı getirilmesinin de önüne geçilmesini isteyen Pazarbaşı, bunun için sınır güvenliğinin önemli olduğunu söyledi.

Zeytincinin durumunun iyi olmadığını bildiren Nadir Karayaz, henüz olgunlaşmayan zeytinde yağ oranının da düşük olduğunu söyledi. Son yağışların zeytin hasadını sekteye uğrattığını bildiren Tariş Müdürü Emrah Öztürk' de, zeytinyağı fabrikasının 24 saat çalıştığını bildirdi. CHP heyeti, Tariş Zeytinyağı Fabrikası'nı gezerek böyle bir tesisin ilçede olmasının büyük şans olduğunu söylediler.(BT)

26.12.2012 17: 30: 14

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhaniye Balıkesir Tariş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title