Haberler

Bulanık'ta Türk Halk Müziği Konseri

Güncelleme:

Muş'un Bulanık ilçesinde farklı branşlarda görev yapan 32 öğretmenden oluşan koro, Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Konser büyük beğeni topladı.

Bulanık'ta Türk Halk Müziği konseri düzenlendi

MUŞ - Muş'un Bulanık ilçesinde farklı branşlarda görev yapan 32 öğretmenden oluşturulan koronun verdiği Türk Halk Müziği konseri büyük beğeni topladı.

Bulanık Kaymakamlığı, Bulanık Belediye Başkanlığı ve Gençlik Merkezi Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen farklı branşlarda görev yapan 32 öğretmenden oluşan grup, Bulanık Gençlik Merkezinin salonunda 23 eserle ilk konserini verdi. Bulanıklı öğretmenlerden oluşan koro, Anadolu'nun farklı bölgelerinden türküler seslendirdi. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, konsere katılan ilçe halkına teşekkür ederek, "Korodaki bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Büyük bir ilgiyle izledim. Türk Halk Müziğini seviyorum. Gerçekleştirdiğimiz bu aksama hepiniz şeref verdiniz, teşekkür ediyorum. Hepinizin ayaklarına sağlık. İnşallah devamını getireceğiz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Burada çok büyük bir emek ve çaba var. Mükemmel bir uyumları var. Arkadaşlarımızı dinlemekten her zaman keyif alıyoruz. Bulanık için güzel bir aksam oldu. Biz naçizane destekledik ama sizlerin gönlünden geçmese bunların hiçbiri olmaz. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Kaymakamlık olarak sizlere destek vermeye çalışıyoruz. Şahsen çok keyif aldım. Emeğinize sağlık" dedi.

Yapılan konuşmaların ardında öğretmenlere plaket takdimi yapıldı.

Konsere Cumhuriyet Başsavcısı Aytekin Tetik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bulanık Muş Etkinlik Müzik Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title