Haberler

Bto, Fuara Katılan Üye Firmaları Ziyaret Etti

Konya’nın Beyşehir İlçe Ticaret Odası (BTO) yönetim kurulu üyeleri, Almanya’nın Nürnberg kentinde Avcılık Atıcılık ve Silah Fuarı (IWA 2016)’na katılan üye firmaları açtıkları stantlarda ziyaret etti.

Konya'nın Beyşehir İlçe Ticaret Odası (BTO) yönetim kurulu üyeleri, Almanya'nın Nürnberg kentinde Avcılık Atıcılık ve Silah Fuarı (IWA 2016)'na katılan üye firmaları açtıkları stantlarda ziyaret etti.

BTO Başkanı Salih Gül, yaptığı yazılı açıklamada, Almanya'nın Nürnberg kentinde bu yıl 43'üncüsü yapılan ve sona eren Nürnberg Avcılık Atıcılık ve Silah Fuarı'na Beyşehir'den de üyeleri olan bazı silah üretimi yapan firmaların katıldığını söyledi.

Yurtdışındaki fuara Türkiye'den 69 firmanın katıldığını belirten Gül, ülkemizin bu güne kadar en yüksek katılım oranıyla fuarda temsil edildiğini belirterek, "120 ülkeden bin 450 firmanın iştirak ettiği ve 40 bin uzman ziyaretçinin geldiği ve 69 Türk firmasının da katılım sağladığı fuara ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Katılımcı firma sayısı bakımından Türkiye, Almanya, ABD, İtalya ve Çin'in ardından beşinci sırada yer aldı. Ateşli silahlar ve aksesuarları, av ve atıcılık malzemeleri, kamp ve dağcılık malzemeleri ve aksesuarları ile tekstil ürünleri, mühimmat ve çeşitleri, hazır giyim, hediyelik eşyalar, avcılık donanımları, güvenlik sistemleri ve optik aletlerin sergilendiği fuar; alanında dünyanın en kapsamlı ve büyük fuarları arasında bulunurken, odamız üyelerinden 16 firma da fuarda stant açmış olup ülkemizi temsil etmiştir. Bazı farklı markalarda üretim yapan firmalarda ürünlerini sergilemişlerdir. Beyşehir Ticaret Odası Yönetim ve Meclis Üyelerinden oluşan heyetle stant açan ve ürünlerini sergileyen firmalarımızı tek tek ziyaret ederek bölgemiz ve ülkemizin tanıtımına yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek onur belgesi vermiştir. Bölgemizin silah sektöründe ne kadar iddialı olduğunu ve dünya pazarına açıldığını bizzat yerinde görerek büyük gurur duyduk. Katılan firmalarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca fuar gezisinde birlikte hareket eden Yönetim ve Meclisimi ayrıca katılan üyelerimizle birlik beraberlik göstererek bizleri yalnız bırakmadıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ziyarette odamız adına, Meclis Başkanı Ali Bilir, Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gül, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Öztulum, Meclis Üyeleri katılmışlardır" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyşehir Türkiye Almanya Konya Ekonomi Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur?
Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title