Haberler

Bozüyük'ten Kısa Kısa

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, engellilere toplumun ayrılmaz birer parçası olduklarını hissettirerek sorunlarına çözüm üretilmesi gerektiğini bildirdi.

Bozüyük Belediye Başkanı Ahmet Berberoğlu, engellilere toplumun ayrılmaz birer parçası olduklarını hissettirerek sorunlarına çözüm üretilmesi gerektiğini bildirdi.

Berberoğlu, engelliler günü nedeniyle yayımladığı mesajında, engellilerin başkalarına muhtaç olmadan toplumsal hayata katılmaları ve daha iyi hayat şartlarına kavuşabilmeleri için yapılan çalışmaların, herkesin ilgi ve desteğiyle hız kazanacağını belirterek, hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumlulukların en büyük gereklerinden birinin engelli vatandaşların hak ettikleri hayat şartlarına kavuşturulması olduğunu kaydetti.

Engelli vatandaşların hayatının kolaylaştırılması anlamında devlete olduğu kadar halka ve sivil toplum kuruluşlarına da büyük görevler düştüğünü ifade eden Berberoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bizler duyarlı vatandaşlar olarak, toplumun ayrılmaz bir parçası olan engellileri hiçbir zaman dışlamamalıyız. Engelli vatandaşlarımızın toplumla kaynaşmasını sağlayarak onları katılımcı ve üretken insanlar haline getirmemiz bizler için bir insanlık görevidir. Engelli olmak bir kusur olarak görülmemelidir. Onlara toplumun ayrılmaz birer parçası olduklarını hissettirerek, sorunlarına çözüm üretmeliyiz. Engelli vatandaşlarımızı insanca yaşatacak ortamları hazırlamak, onları topluma kazandırmak bizim en önemli sorumluluğumuzdur. Engellilik sadece engelli vatandaşlarımız ve ailelerini değil, tüm toplumu ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur."

Berberoğlu, engelli vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini karşılamak, yaşamlarını daha iyi şartlarda ve başkalarına muhtaç olmadan sürdürmek, için yapılan iyileştirme çalışmalarının, bundan sonra da artarak devam edeceğine inandığını bildirdirdi.

- Bozüyükspor Kulübü Başkanı Özkan'dan, Yağcı'ya ziyaret

(Fotoğraflı)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'un Kulüp Başkanı Cengiz Özkan ve yöneticiler, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı ziyaret etti.

Başkan Yağcı, kabulünde, Bozüyükspor'u başarılarından doları taktir ettiğini belirterek, takımın profesyonel ligde oynamasının gurur verici olduğunu söyledi.

Kulüp Başkanı Özkan da, Bozüyükspor'un, sadece ilçenin değil, Bilecik ve bölgenin bir değeri olduğunu belirterek, " Bozüyükspor, ilimizin ve bölgemizin 2. Lig'de mücadele eden tek takımı. Bu yüzden hepimiz elimizi taşın altına koyarak bu değeri layık olduğu yere taşımalıyız" dedi.

Özkan, Yağcı'yı, Bozüyük'te 4 Aralık Salı günü Ziraat Türkiye Kupası 4. Kademesi'nde oynanacak olan Bozüyükspor - Gaziantepspor maçına davet etti.

Muhabir: Barış Eren / Mehmet Candikmen

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Berberoğlu Cengiz Özkan Selim Yağcı Bozüyükspor Yerel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

10 yıllık tarihi protokol! Kuşadası plajları halka açılıyor, şemsiye ve şezlonglar da ücretsiz olacak

Bakmadan Geçme

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title