Haberler

Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi Kitap Festivali ve Türkiye Geneli 2. Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni

Bozüyük Milli Eğitim Müdürlüğü ve İMKB Anadolu Lisesi tarafından Bozüyük Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye genelinde “Kitap okuma” yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Bozüyük Milli Eğitim Müdürlüğü ve İMKB Anadolu Lisesi tarafından Bozüyük Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye genelinde "Kitap okuma" yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Türkiye genelindeki liselerin 9, 10, 11 ve 12'nci sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmanın ödül töreni Bozüyük Belediyesi Düğün Salonu'nda yapıldı. Ödül törenine Kaymakam Köksal Şakaler, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Ödül töreni öncesinde ilahiyatçı-yazar Prof. Dr. Şaban Ali Düzgün "İnsanlar ve nesneler, Hayata dokunan yönüyle Din" konulu konferans verdi ve okuyucuları için kitaplarını imzaladı. Konferansın ardından Bozüyük Belediye Başkanlığı tarafından tüm misafirlere öğle yemeği verilirken program yemeğin ardından ödül töreni ile devam etti.

Törende konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı "Bu yıl ikinci kez düzenlenen ve her yıl düzenlenmeye devam edecek olan bu çalışma ilçemiz için çok başarılı bir çalışma, bu etkinlik için okul müdürümüz ve öğretmenlerini tebrik ediyorum. Biz seyreden bir toplum olduk. Sizlere; okumaya ve okutan bir millet olmak için vermiş olduğunuz çabalar için de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Köksal Şakalar ise yaptığı konuşmasında; "Bizler hep beraber Türkiye'nin her yerinden gelen sizlerle buluştuk, kitaplardan konuştuk, edebiyattan konuştuk, bunun için ben İMKB Anadolu Lisesi Okul Müdürümüze, Belediye Başkanımıza, Milli Eğitim Müdürümüze, destek veren eğitimcilerimize ve öğrencilere teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun, seneye görüşmek üzere" dedi.

İMKB Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil Ünal da kısa bir konuşma yaparak "Bu etkinliğimizi 160 kadar liseden 450 katılımcı ile gerçekleştirdik. Ama biz bunun üstesinden tek başımıza gelemezdik, bizleri her zaman destekledikleri için Kaymakamımıza, Milli Eğitim Müdürümüze ve tüm imkanlarıyla yanımızda oldukları için Belediyemize ve Başkanımız Fatih Bakıcı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Türkiye'nin her yerinden gelen tüm katılımcılara, öğretmen ve öğrencilere de teşekkür eden Ünal "Bizler böyle güzel etkinliklerde sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyduk, gittiğiniz yerlere bizi ve ilçemizi anlatın bizleri unutmayın" diyerek konuşmasını tamamladı.

Programda protokol üyeleri tarafından yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri ve tüm katılımcılara Katılım Sertifikaları verildi. Ödül töreninin ardından şehir dışından gelen tüm öğrenciler ve öğretmenler Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Söğüt ve Bilecik turuna katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Fatih Bakıcı Bozüyük Türkiye Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title