Haberler

Bozkurtlular Derneği Bozkurt'ta Görkemli Bir İftar Verdi

21.07.2013-Merkezi İstanbul'da bulunan Bozkurtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde düzenlediği iftar yoğun bir katılımla gerçekleşti.

21.07.2013-Merkezi İstanbul'da bulunan Bozkurtlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde düzenlediği iftar yoğun bir katılımla gerçekleşti.

İlçedeki hükümet konağı bahçesinde hazırlanan iftar sofralarını dolduran vatandaşlar hep birlikte oruç açmanın heyecanını yaşadılar. İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Bozkurtlar Derneği başkanı Bozkurt Ekeş, Bozkurtlular derneğinin iftar organizasyonlarını daha önce İstanbul'da gerçekleştirdiğini vurgulayarak, "Derneğimiz iki senedir Bozkurt'ta yapıyor iftarı aslında bundan evvel yaza gelmediği zamanlarda İstanbul'da biz bu iftarları yapıyorduk. İftarlar yaza gelince toplu da bir iftar olmayınca Bozkurtlularla da bir iftar olmayınca hiçbir tadı olmuyor. Özellikle biz yazları iftarımızı Bozkurtlularla birlikte ama bu sefer Bozkurt'ta yapalım istedik. Geçen sene ilkini yaptık bu sene ikincisini burada yapıyoruz" dedi.

Bozkurt Ekeş, konuşmasında Ramazan ayının önemine de değinerek, "Ramazan kardeşlik demek, huzur demek, birlik ve beraberlik demek, Ramazan demek birlikte bir lokmayı paylaşmak demek. Biz Bozkurtlularla bu ortamda bir lokmamızı paylaşıyoruz" ifadelerini kullanarak iftara katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti. İftarda ayrıca derneğin çalışmalarına katkıda bulunanlara birer teşekkür plaketi verildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplu iftar programına, Bozkurt Kaymakamı Hayrettin Çiçek, Belediye Başkanı Engin Canbaz, İlçe Jandarma komutanı Fikret Dinç, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, dernek başkanları, muhtarlar, resmi daire amirleri ve çok sayıda Bozkurtlu katıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kastamonu İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title