Haberler

Bolu'da AK Parti'nin Yeni Yönetim Listesi Belli Oldu

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı’nda yeni göreve başlayan Yüksel Coşkunyürek’in 40 kişilik yönetim listesi belli oldu.

Ak Parti Bolu İl Başkanlığı'nda yeni göreve başlayan Yüksel Coşkunyürek'in 40 kişilik yönetim listesi belli oldu.

Ömer Sayın'ın istifasının ardından Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla Bolu İl Başkanlığı'na atanan 22'nci ve 23'üncü dönem eski Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, 15 gündür gerçekleştirdiği istişarelerini tamamlayarak, oluşturduğu 40 asil ve 40 yedek üyeden oluşan yeni İl Yönetim Kurulu'nu Genel Merkez'in oluruna sundu. Birçok tecrübeli ismin yer aldığı liste Genel Merkez Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu tarafından geçtiğimiz gün onaylandı. Coşkunyürek, günlerdir büyük merakla beklenen Ak Parti'nin Bolu'daki yeni kadrosunu düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve yeni yönetim kurulu üyelerinin tamamın hazır bulunduğu toplantıda birlik mesajları verildi.

Bolu'da tarihi bir günü yaşadıklarını söyleyen İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, "Bu yaptığımız çalışmalar neticesinde, çok değerli yaklaşık 300 arkadaşımızın Ak Parti Bolu İl Yönetim Kurulu üyeliğine yakışacağı tarafımıza bildirildi. Bizler için bir onur, gurur vesilesiydi. Hakikaten milletin gönlünde yer almış, milletin umudu, geleceği olan Ak Parti'ye bu alakanın devam ediyor olması, bu heyecanın var olması bizleri daha da heyecanlandırdı. ve geleceğe olan şevkimizi bir kat daha artırdı. Nihayetinde tüzüğümüz gereği 40 kişilik bir yönetim kurulu üyeliğimiz var. 300'e yakın arkadaşımızdan sadece 40 tane arkadaşımızla yolculuğa başlamamız gerekiyordu. Bu noktada çok zorlandım. Zannetmeyin ki burada olmayan kardeşlerimiz bu yönetim kurulu üyeliklerine layık değil ve yapamazlar. Hem burada görev alan arkadaşlarımız hem de o düşündüğümüz arkadaşlarımızın hepsi hem yönetim kurulu üyeliğini, hem de benim bulunduğum İl Başkanlığı görevini layıkıyla yapacak insanlardır" diye konuştu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da teşkilata katılan yeni yönetimi kutlayarak hayırlı olması dileğini iletti. Coşkunyürek'in yeni yönetim listesinde şu isimler yer aldı;

"Nurettin Doğanay, Murat Demirel, Mücahit Kutlu, Ercan Gülen, Hulusi Apaydın, Hasan Kanca, Ahmet Uzun, Aziz Ardahan, Melih Demirci, Mustafa Nurigürsoy, Zekai Öztürk, Ayşe Betül Sağlık, Mustafa Konuk, Abdullah Yücesan, Saime Adıyaman, İsmail Erkoç, Mehmet Öztürk, Hatice Dinç, Kazım Konak, Durmuş Tunç, Sinan Seymen, Özlem Çakır Titizoğlu, Oğuzhan Özçelik, Cemalettin Tut, Melih Yaman, Faruk Gören, Cemil Akay, Ali İmran Çatana, Uğur Akbay, Hicran Çağalı, İsmail Erkan, İbrahim Halıcı, Suat Güner, Ahmet Akduman, Mazhar Bozoğlu, Hümeyra Çilkara, Ahmet Yaşlı, Muhittin Beyhan, Sami Erdoğan." - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksel Coşkunyürek Ömer Sayın Ak Parti Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title