Haberler

Bolu'da AK Parti'nin 12.kuruluş Yıldönümü Kutlandı

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 12.Yıldönümü anısına Atatürk Orman Parkı'nda etkinlik düzenledi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, partinin kuruluşunun 12. Yıldönümü anısına Atatürk Orman Parkı'nda etkinlik düzenledi.

AK Parti'nin Kuruluşu'nun 12. Yılı, tüm yurtta olduğu gibi Bolu'da da düzenlenen etkinlikle kutlandı. Atatürk Orman Parkı'nda düzenlenen 12. Yıl kutlamalarına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem başta olmak üzere AK Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AK Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı, ilçe belediye başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik öncesi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, parti teşkilatıyla ağaç altında çay keyfi yaptı. Daha sonra Düzce Mehter Takımı'nın sahne aldığı etkinlikler konuşmalarla devam etti. Partinin önde gelen isimleri, 2023 hedefinden sonra yeni hedeflerinin 2071 olduğunu söyledi.

Kısa süren konuşmaların ardından vatandaşlara yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu. Kutlamalarda Etkinlik çeşitli gösterilerle sona erdi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title