Haberler

Bina Yıkımında Büyükşehir Sıkıntı Yaşamıyor

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm konusunda her gün bina yıktıklarını kimseyle problemlerinin olmadığını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentsel dönüşüm konusunda her gün bina yıktıklarını kimseyle problemlerinin olmadığını söyledi.

Osmangazi AK Parti İlçe Danışma Meclis Toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Toplantıda konuşan Altepe, kentsel dönüşüm ve belediyenin yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili bilgi verdi. Kentsel dönüşüm konusunda çalışmaların devam ettiğini ifade eden Altepe, "İntam ile yeniden anlaştık. Yüzde 90'ı kat karşılığı, yüzde 10'u için ise 'Bedel belirlensin ona razıyız' şeklinde anlaştık. İntam için plan ve proje meclisten geçiyor. Binayı yapmaya başlayacağız. Her gün bina yıkıyoruz, kimseyle problemimiz yok. Olması gereken bu. Biz yapılması gerekeni yapıyoruz. Örnek belediyecilik sergiliyoruz" dedi.

Deniz ulaşımı konusunda da sıkıntılar yaşamadıklarının altını çizen Altepe, "Halkımız bizden deniz ulaşımına girmemizi istemişti. Biz deniz seferleri başlattık, halkımız buna sahip çıktı. 10 günde 10 bin yolcu taşıyorduk. Şimdi seferleri arttırdık. 1 günde bin 700 yolcuya çıktık. İnşallah artık günde 2 bin yolcuya çıkmış olacağız. Yaza doğru günde 4 bin yolcuyu çıkmayı hedefliyoruz. Buda Bursa halkının kendi projesine sahip çıktığını gösteriyor. Bizim gemilerimiz en güzel şekilde yolculuk yapıyor. İlk ayda sıkıntı yaşayacağız dedik, ama iyi para kazanmaya başladık. 20 gün içinde Bursa İstanbul deniz uçağı seferlerini başlatmış oluyoruz. 15 dakikada İstanbul'un ortasına Haliç'e gidilecek. Buda şehre hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Osmangazi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title