Haberler

Bilecik'te "Herkes O'nu Okuyor" Projesi

Bilecik Eğitimciler Derneği tarafından Peygamber Efendimiz’i daha iyi tanımak ve tanıtmak için Türkiye çapında başlatılan "Herkes O'nu Okuyor" projesi kapsamında Bilecik'te konferans verildi.

Bilecik Eğitimciler Derneği tarafından Peygamber Efendimiz'i daha iyi tanımak ve tanıtmak için Türkiye çapında başlatılan "Herkes O'nu Okuyor" projesi kapsamında Bilecik'te konferans verildi.

Bir düğün salonunda verilen konferansın açılışında konuşan Bilecik Eğitimciler Derneği Başkanı Ayhan Kelleci, proje kapsamında Peygamber Efendimiz'in hayatını anlatan kitaplar okutulacağını, ardından da yarışma düzenleneceğini belirtti. Kelleci, "Bu yarışma, kaybedeni olmayan yarışma olacak. Her ne kadar dereceye girenler Umre, bilgisayar, cep telefonu gibi teşvik edici ödüller kazansa da, efendimizi okuyan herkes bunlardan daha büyük ödüller kazanacaktır" dedi.

Daha sonra konferansı veren Reşit Haylamaz, Peygamberimizin, dünyanın dört bir tarafında tüm insanlığa tanıtılması için bizim çok iyi tanınmamız gerektiğini kaydetti. Haylamaz, Mus'ab Bin Umeyr'in, Medine'de 75 insanı 1 yılda Müslüman yaptığını, bugün dünyanın dört bir tarafına Efendimizi anlatacak güçlerinin ve imkanlarının olduğunu belirtti. Haylamaz; "Bir sahabe, 1 yıl içinde 10 bin nüfuslu bir şehirde İslamın konuşulmadığı bir ev bırakmamış. Bu kadar insan da Bilecik'in altını üstüne getirir" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Reşit Haylamaz Türkiye Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title